€ 59,95 Incl. btw

De Lenormand is een no nonsense manier van waarzeggen, met rake boodschappen en dieper gelegen waarheden. Deze derde randloze editie is een prachtige aanvulling op je spirituele kaartensets.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Het Antiquarian Lenormand

Met de tarot en orakelkaarten van Maree Bento heeft House of Elder iets heel bijzonders in handen! Nu voor het eerst zijn ze in Nederland te verkrijgen. Felice was al langer fan van de 19de eeuwse invloeden van Maree’s decks, de, prachtige ontwerpen die tot de verbeelding spreken en het romantische karakter van de kaarten (zonder af te doen aan hun power!).
Ook zijn het decks waarbij er gekeken wordt om zo all-inclusive te zijn als mogelijk.
In de kaarten worden dan ook verschillende culturen naar de voorgrond gebracht en bij de Lenormand decks zijn er zelfs verschillende ‘persoonkaarten’ om uit te kiezen. Op deze manier kan iedereen een persoonlijke connectie met deze kaarten ervaren en de intuïtie nog dieper laten spreken.

 Alle decks van Maree worden met oog voor detail gemaakt en prachtig afgewerkt, wat je terugziet in de details van de kaarten, hun stevige opbergdoosjes/tins en de informatie die bij de tarot sets en het Divine Muses Oracle wordt meegegeven.

Met één van deze decks zal je jouw readings naar een nieuw niveau tillen, ook door het samenvoegen van informatie uit de astrologie, Westers Occultisme, Archetypen en Jungiaanse psychologie.

Op deze pagina lees je meer over:

Het Antiquarian Lenormand

Het Antiquarian Lenormand is opnieuw uitgebracht zonder omlijsting en met extra kaarten. Deze versie is inclusief een extra selectie van dames en heren uit de 19e en begin 20e eeuw zodat de significatoren op jouw voorkeur kan worden uitgezocht.

Dit dek bevat collages die met de hand zijn gemaakt van antieke portretten en geïllustreerde platen van eeuwenoude boeken. Dit creëert een elegante plakboek in een antiquair stijl met Victoriaanse flair.
Elke poging is gedaan om de beste beelden te traceren om zo een helder, traditioneel en toch vernieuwend Lenormand deck samen te stellen.

Maree Bento creëerde dit Lenormand dek in 2012 voor haar eigen gebruik en zij gebruikt het nog altijd met veel plezier en liefde voor haar creatie. 

DE KAARTEN

  • 44 kaarten
  • 36 traditioneel Lenormand kaarten met speelkaart inzetstukken
  • 1 bonus kaart – 0. The Eye (Het Oog)
  • 8 ‘significator’ kaarten van beroemde mensen uit de 19e en begin 20e eeuw
  • Zonder omlijsting
  • Zak formaat: 5,7cm x 8,9cm
  • Franse linnen kaart karton (310gsm)
  • Geleverd in een mat zwarte blik

Wat is Lenormand?

Lenormand is een cartomantie-methode die in Europa al vanaf het begin van de 19e eeuw is gebruikt. 

Lenormand heeft zijn eigen methode die verschilt van het lezen van tarot en orakelkaarten. De Lenormand staat bekend om zijn praktische, directe en vrij letterlijke aanpak in tegenstelling tot de tarot, die meer vanuit de archetypes en met de intuïtie werkt. Gebruik van de eigen intuïtie is wel een onderdeel van het lezen van de Lenormand kaarten maar er is een leercurve om de kenbare taal te doorgronden voor het intuïtief gebruiken van de kaarten.-----------------The Antiquarian Lenormand

The Antiquarian Lenormand: Resurrected deck has been reprinted as a borderless deck with extra cards. This version includes an extra selection of ladies and gentlemen from the 19th and early 20th centuries. 

This deck features handmade collages from antique portraiture and illustrated plates from age-old books. What we have is an elegant antiquarian-style scrapbook with Victorian flair. Every attempt possible was made to locate the finest images to allow for clear, traditional and directional Lenormand readings.

In 2012, I created this Lenormand for personal use, and it continues to be a working deck for me now eight years later! 

THE CARDS
► 44 cards   
► 36 traditional Lenormand cards with playing card insets
► 1 bonus card — 0. The Eye
► 8 significator cards of famous people from the 19th and early 20th centuries.
► Borderless
► Pocket/bridge size: 2.25'' × 3.5'' (57mm × 89mm)
► French linen card stock (310gsm)
► Comes in a matte black tin box


What is Lenormand?
​Lenormand is a cartomancy method that has been used in Europe since the early 19th century. It only recently started receiving attention by US cartomancers in the early part of the 21st century because of the increase of social interaction online and tarot conventions offering introductions to Lenormand cards.  
Lenormand has its own method that is different from reading oracle and tarot cards. (I introduce how to use this method in the 9-page PDF download that comes with the deck. Please contact me post-purchase and I'll send it to you.) Lenormand is known for its practical, direct, and quite literal approach compared to tarot, which is more archetypal and intuitive. Although, using one’s intuition does go into reading Lenormand cards, there is a small learning curve to understanding its distinct language before intuiting the cards.
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x