€ 14,95 Incl. btw

Deze serie van bijzondere frequentie-sprays helpen je voorwaarts, halen je uit je gedachten en zetten je met beide benen op de grond. Of juist niet. 

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

ARCĀNAE Alchemy Mist: Krachtkind

Flesje van 30 ml. 
Inclusief kleine leaflet met onderstaande informatie.


Deze serie van bijzondere frequentie-sprays helpen je voorwaarts, halen je uit je gedachten en zetten je met beide benen op de grond. Of juist niet, al naar gelang wat er nodig is.  

Deze frequentie heeft twee functies. Wanneer je haar bij kinderen toepast, dan helpt deze het kind om de eigen innerlijke kracht aan te spreken, waarbij er ook een passende bescherming tegen de soms hefige buitenwereld wordt gegeven. Invloeden die voor het kind niet ondersteunend zijn worden geweerd, zodat hij/zij comfortabel zichzelf kan zijn en zichzelf kan uiten. Deze spray is daarmee heel geschikt om een intensieve schooldag mee aan te kunnen, om extra kracht te geven aan hooggevoelige kinderen en om in de avond weer dicht bij zichzelf mee te komen. De spray helpt, maar dwingt niet voorwaarts. 

Wanneer je deze spray op een volwassene toepast dan helpt het je om je eigen innerlijk kind beter waar te nemen en haar te geven wat nodig is. Speelsheid en luchtigheid in het leven kunnen soms naar de achtergrond raken als we volwassen worden en dat gaat ten kosten van onze innerlijke sparkle. Deze Alchemy Mist helpt je om het plezier in het leven weer te ervaren, om stil te staan bij de schoonheid van het leven en de kleine zegeningen die dagelijks op ons pad verschijnen te zien. 

Ingrediënten: Alcohol, water, vetiver, citroen, oranjebloesem, roos.


Gebruik van de Alchemy Mist 

Er zijn verschillende manieren om deze energy enhancer sprays te gebruiken. Bijvoorbeeld: 
* Zit of sta en grond jezelf met een diepe ademhaling. Spray vervolgens 1-3 pompjes boven je hoofd.
Laat de mist neerdwarrelen in je aura en ervaar het effect. Je kunt dit proces versterken door een intentie uit te spreken en door bewust de frequentie in te ademen.
* Je kunt het flesje ook in zijn geheel bij je dragen, net zoals wanneer je een kristal meeneemt.
De frequentie draag je dan bij je op zak. 
* Spray over je kussen, of zet het flesje 's avonds op je nachtkastje. 
* Spray vooraf aan een meditatie/visualisatie om een fijne sfeer te creëren in de ruimte.
* Creëer een gewijde ruimte door in een cirkel met de klok mee door een kamer te lopen en rondom je te sprayen terwijl je loopt. Spray met (het hardop of in gedachten zeggen van je) intentie. Prettig vooraf aan visualisaties of magisch werk en geeft extra rust.


ARCĀNAE x House of Elder

Arcānae is een jong bedrijf met veel inspiratie en een heldere connectie met Boven. Felice was al snel onder de indruk van de frequentie sprays en na een fijne brainstormsessie was het duidelijk dat hier een mooie samenwerking mogelijk is. Speciaal voor de winkel zijn er verschillende frequenties samengesteld, waaronder deze bijzondere Krachtkind Mist.

Eigenaresse Gylaine ontwikkelt ook gepersonaliseerde sprays die op verzoek worden afgestemd en samengesteld. Hierbij ontvang je een omschrijving van wat de spray voor je zal doen. Meer informatie hierover kun je per email ontvangen via: [email protected] 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x