Boeken

Sorteer op:

Over de magie van en met een heksenketel lees je niet zo vaak. Toch is de heksenketel een heel veelzijdig attribuut om te gebruiken in hekserij. De pot om in te koken transformeert dat wat erin gaat, hij houdt energie vast, vergroot alles en houdt het bij
€9,95
Engelstalige klassieker over koning Arthur en het mythische Avalon. The magical saga of the women behind King Arthur's throne.
€5,00
There are no miracles. There are only phenomena that we might not be able to explain and scientifically confirm at this stage, so some people call them “miracles”.
€30,00
Engelstalig boek over een nieuwe manier om negatieve emoties te verwijderen en je leven spiritueler te maken.

Challenging traditional forms of psychotherapy, the author of The Complete Ascension Manual introduces a new form of spiritually based therapy
€19,95
Pamela Colman Smith: The Untold Story brings together the work of four distinguished scholars who have devoted years of research to uncover the life and artistic accomplishments of Pamela Colman Smith. Known to millions as the creator of the Rider-Waite T
€32,50
Eeuwenlang hield de kerk het lichaam gevangen. Het huwelijk diende voor de voortplanting en het dempen van lusten. Genot was uit den boze. Maar beschikte het lichaam niet over een seksuele uitrusting die vanzelf genot ontstak? En vormde het sensuele Hoogl
€27,95
The Cosmic Journal: How To Use Randomness For Self-Realization
€19,95
Stap voor stap bespreekt de auteur de verschillende technieken waardoor de lezer een succesvol pendelwerker kan worden.
€6,00
A6 formaat boekje in ringband
€14,99
De god Saturnus wordt van oudsher in mythes en sprookjes beschouwd als een persoonlijkheid waar niet veel goeds van te verwachten valt. Ook in de astrologie is het niet anders: overal waar (in de horoscoop) Saturnus de scepter zwaait, heerst armoede, eenz
€12,50
In Zeven jaar in Tibet doet Heinrich Harrer verslag van zijn leven aan het hof van de dalai lama. Tegelijkertijd geeft hij een prachtige indruk van het dagelijkse leven in het theocratische Tibet. Een leven dat volledig veranderde toen Tibet in 1951 door
€9,00
Karen Armstrong, schrijfster van onder andere het succesvolle boek Een geschiedenis van God, vertelt over het leven van Boeddha en over zijn zoektocht naar de ware bron van wijsheid. Zij laat zien welke plaats de Boeddha inneemt in de spirituele geschiede
€10,00
Vrede en innerlijke rust liggen voor ieder van ons binnen handbereik, aldus Thich Nhat Hanh. Hij wijst ons hoe wij vrede in ons persoonlijk leven kunnen vinden, met heilzame gevolgen voor onszelf en de mensen om ons heen.
€5,00
Prins Siddharta gaat op zoek naar een methode om het lijden op te heffen en vindt die in de Vier Edele Waarheden. Deel 2 van een trilogie.
€5,00
Uitgebreid boek met veel verhalen en legenden uit het Hindoeïsme en Boeddhisme.
€15,00
Wat is de vaak 'heidense' achtergrond van veel van onze moderne rituelen rond Kerstmis, Pasen, carnaval, Halloween en bij bruiloften en begrafenissen. Ze zijn allemaal niet zo christelijk als je denkt.
€12,00
Beschrijving van reizen met een etherische dubbel door G van der Zeeuw (beroepspsychometrist geboren 1912) door de verschillende dimensies. Vanaf het overlijden tot aankomst en wat daar verder gebeurd. Uitleg van de werking van visioenen en andere gaven.
€15,00
This guide to Celtic mythology explores the Celtic world and its beliefs, describing Celtic archaeology and the insight it gives into the lives of these ancient peoples, whose civilization spread widely through the British Isles and beyond.
€11,00
Magical stones, druids and fairies, supernatural powers of Irish gods, walking on fire, omens, sacrificial victims, the origins of the cult of King Arthurt, the Grail legend..
€17,50
Over de gewoonten, het geloof en de cultuur van de oude Kelten, waarvan meer doorleeft dan menigeen zelfs maar vermoedt.
€10,00
De kracht van de mythologische verbeelding. Joseph Campbell wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste deskundige op het gebied van de mythologie.
€15,00
uit welk hout ben jij gesneden?
€15,00
Door Frank Trippett en de redactie van Time-Life boeken. Illustraties in kleur en zwart-wit.
€10,00
Door Jim Hicks en de redactie van Time-Life boeken. Illustraties in kleur en zwart-wit.
€10,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x