Boeken

Sorteer op:

Volledig tarotset inclusief geïllustreerd boekje.
€25,00
A practical, hands-on guide with crystal remedies for more than 250 common ailments
€19,95
The Cosmic Journal: How To Use Randomness For Self-Realization
€19,95
Stap voor stap bespreekt de auteur de verschillende technieken waardoor de lezer een succesvol pendelwerker kan worden.
€6,00
A6 formaat boekje in ringband
€14,99
De god Saturnus wordt van oudsher in mythes en sprookjes beschouwd als een persoonlijkheid waar niet veel goeds van te verwachten valt. Ook in de astrologie is het niet anders: overal waar (in de horoscoop) Saturnus de scepter zwaait, heerst armoede, eenz
€12,50
In Zeven jaar in Tibet doet Heinrich Harrer verslag van zijn leven aan het hof van de dalai lama. Tegelijkertijd geeft hij een prachtige indruk van het dagelijkse leven in het theocratische Tibet. Een leven dat volledig veranderde toen Tibet in 1951 door
€9,00
Karen Armstrong, schrijfster van onder andere het succesvolle boek Een geschiedenis van God, vertelt over het leven van Boeddha en over zijn zoektocht naar de ware bron van wijsheid. Zij laat zien welke plaats de Boeddha inneemt in de spirituele geschiede
€10,00
Boeddha in 5 weken is luchtig, openhartig en humoristisch geschreven. Wat is een boeddha? Een boeddha is iemand die sereen is, negatieve gevoelens neutraliseert en positieve gevoelens koestert en ervan geniet, vredig leeft en geen stress of spanning ervaa
€10,00
Vrede en innerlijke rust liggen voor ieder van ons binnen handbereik, aldus Thich Nhat Hanh. Hij wijst ons hoe wij vrede in ons persoonlijk leven kunnen vinden, met heilzame gevolgen voor onszelf en de mensen om ons heen.
€5,00
Prins Siddharta gaat op zoek naar een methode om het lijden op te heffen en vindt die in de Vier Edele Waarheden. Deel 2 van een trilogie.
€5,00
Uitgebreid boek met veel verhalen en legenden uit het Hindoeïsme en Boeddhisme.
€15,00
Hoewel iedereen wel weet dat rode rozen voor liefde staan, realiseren maar weinig mensen zich dat er een complete taal van bloemen bestaat.
€12,50
The Definitive Guide to Living and Working with the Unseen
€20,00
Wat is de vaak 'heidense' achtergrond van veel van onze moderne rituelen rond Kerstmis, Pasen, carnaval, Halloween en bij bruiloften en begrafenissen. Ze zijn allemaal niet zo christelijk als je denkt.
€12,00
Beschrijving van reizen met een etherische dubbel door G van der Zeeuw (beroepspsychometrist geboren 1912) door de verschillende dimensies. Vanaf het overlijden tot aankomst en wat daar verder gebeurd. Uitleg van de werking van visioenen en andere gaven.
€15,00
These 840+ magical tables are the most complete set of tabular correspondences covering magic, astrology, divination, Tarot, I Ching, Kabbalah, gematria, angels, demons, Graeco-Egyptian magic, pagan pantheons, Christian, Muslim, Jewish, Buddhist, Taoist a
€35,00
This guide to Celtic mythology explores the Celtic world and its beliefs, describing Celtic archaeology and the insight it gives into the lives of these ancient peoples, whose civilization spread widely through the British Isles and beyond.
€11,00
meer dan 250 bijzondere wezens, zoals draken, reuzen, zombies, feeën, gedaanteverwisselaars en goden met dierlijke vormen.
€15,00
Magical stones, druids and fairies, supernatural powers of Irish gods, walking on fire, omens, sacrificial victims, the origins of the cult of King Arthurt, the Grail legend..
€17,50
Over de gewoonten, het geloof en de cultuur van de oude Kelten, waarvan meer doorleeft dan menigeen zelfs maar vermoedt.
€10,00
Volkssprookjes en legenden uit Skandinavië - oeroude volksverhalen uit het Noorden van Europa.
€6,00
De kracht van de mythologische verbeelding. Joseph Campbell wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste deskundige op het gebied van de mythologie.
€15,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x