Boeken

Sorteer op:

Synchroniciteit is niet alleen een inspirerend, maar ook een praktisch boek. Het stimuleert de ontwikkeling van die capaciteiten die nodig zijn om individueel en collectief - op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied - onze toekomst zelf vorm te
€16,00 ()
Het verhaal is ingekaderd in Bijbelse quotes (overspelige David), heeft literaire verwijzingen (Dr. Jekyll and Mr. Hyde) en bezit reisgidsachtige trekjes.
€11,00
In Als een rivier spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen.
€13,00
De Mozes Code legt uit hoe het komt dat de wetten van het Universum soms wel en soms niet lijken te werken.
€15,00
De citaten zijn filosofisch getint, maar afkomstig uit Coelho's romans. Ze zijn ingedeeld rond de thema's de droom, de weg, de liefde, het toeval, de reis, de bestemming, het goede gevecht en het mysterie.
€10,00
Onze ijsberg smelt! laat op levendige wijze zien hoe je als team of organisatie om kunt gaan met crisissituaties en veranderingen en zo nieuwe kansen kunt creëren.
€13,00
Behandeld worden onder meer geschiedenis, de grondbeginselen van het boeddhisme, filosofie, psychologie, meditatietechnieken, ethiek, boeddhisme en het Westen.
€7,50
Dit boek is een compacte kennismaking met de Klassieke Kabbalah. Deze oeroude joodse traditie wordt hier niet als wereldvreemde spirituele leer gepresenteerd maar als een praktische en tegelijk zeer sacrale levenswijze en -visie
€15,00
Verbinden met het natuurlijke ritme van de vrouw, A5 formaat boekje.
€12,50
An illustrated journal filled with empowering writing practices for approaching your body with compassion.
€19,95
Join the growing movement by millions of people who are rejecting diet culture and harmful beauty standards in order to love the skin you're in.
€14,95
Encounter rebel goddesses, stories of complex love and the mythical might of women as Nikita Gill takes readers on a magical journey of empowerment.
€19,95
Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft.
€29,95
Using his own unique blend of wisdom and humour, Osho talks about the mystical insight of Tantra that is to be found in these ancient writings.
€11,00
Hoe kun je dharma beoefenen in het moderne bestaan?
€9,95
In 59 slogans word je ondergedompeld in Tibetaanse Boeddhistische wijsheid van acht eeuwen traditie.
€5,00
Women of Wisdom is een erkenning van en eerbetoon aan de spirituele kracht van vrouwen.
€15,00
Een praktische handleiding voor het gebruik van Tibetaanse klankschalen.
€7,50
Alle dieptes is een boek over licht en donker, demonen en vrienden, vallen en klimmen. Maar vooral over het ontdekken van schoonheid in iets waar je in eerste instantie bang voor was.
€25,00
Ik vertel mijn verhaal
in een andere taal
Ik maak er een sprookje van
zodat niemand het lezen kan
€12,50
De officiële Happinez scheurkalender van 2020 met 354 inspirerende uitspraken plus 12 fijne meditaties.
€16,95
Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw – van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven.
€14,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x