Persoonlijke ontwikkeling en Mindfulness

Sorteer op:

"How does a modern Witch embrace traditions while navigating a complex contemporary life? How can you remain true to your own authenticity when you're surrounded by a whole world of magical theories, practices, deities and paths?"
€22,95
A Guide for Mediums and Invocators
€15,00
‘Vrijheid betekent het vermogen om ja te zeggen wanneer ja nodig is,
nee te zeggen wanneer nee nodig is, en soms te zwijgen wanneer niets nodig is – stil zijn, niets zeggen.
€25,00
Met kleuren genezen Chromotherapie en hoe deze werkt

Psychologisch gezien worden wij allen door kleuren beïnvloed. Dit boekje beschrijft een revolutionaire methode van genezen: chromotherapie. Deze kleurentherapie werkt o.a. met de straling van gekleur
€6,00
Join the growing movement by millions of people who are rejecting diet culture and harmful beauty standards in order to love the skin you're in.
€14,95
Vind je ware identiteit door 8 vragen te beantwoorden: de klassieke zoektocht naar je levensdoel
€9,50
De Andalusische schaapherder Santiago koestert van jongs af aan maar één wens: reizen, alle hoeken van de wereld onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe deze in elkaar zit.
€10,00
Deze roman over de geschiedenis van de westerse filosofie is een spannend verhaal, een detective en een naslagwerk in één
€12,50
Er bestaat een samenhang tussen de motieven in oeroude sprookjes en het praktische leven van alledag.
€12,50
De in het boek verzamelde wijsheid getuigt van een grote diepgang en kan de lezer helpen zijn inzichten in de wereld van Opgestegen Meesters te verbreden.
€15,00
Mindfulness voor beginners is een basisboek waarmee je direct aan de slag kunt. Wie al thuis is in de mindfulnessmeditatie kan dit boek lezen en herlezen als blijvende bron van inspiratie en overdenking.
€15,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x