Spiritualiteit

Sorteer op:

There are no miracles. There are only phenomena that we might not be able to explain and scientifically confirm at this stage, so some people call them “miracles”.
€30,00
Engelstalig boek over een nieuwe manier om negatieve emoties te verwijderen en je leven spiritueler te maken.

Challenging traditional forms of psychotherapy, the author of The Complete Ascension Manual introduces a new form of spiritually based therapy
€19,95
Pamela Colman Smith: The Untold Story brings together the work of four distinguished scholars who have devoted years of research to uncover the life and artistic accomplishments of Pamela Colman Smith. Known to millions as the creator of the Rider-Waite T
€32,50
Stap voor stap bespreekt de auteur de verschillende technieken waardoor de lezer een succesvol pendelwerker kan worden.
€6,00
De god Saturnus wordt van oudsher in mythes en sprookjes beschouwd als een persoonlijkheid waar niet veel goeds van te verwachten valt. Ook in de astrologie is het niet anders: overal waar (in de horoscoop) Saturnus de scepter zwaait, heerst armoede, eenz
€12,50
In Zeven jaar in Tibet doet Heinrich Harrer verslag van zijn leven aan het hof van de dalai lama. Tegelijkertijd geeft hij een prachtige indruk van het dagelijkse leven in het theocratische Tibet. Een leven dat volledig veranderde toen Tibet in 1951 door
€9,00
Karen Armstrong, schrijfster van onder andere het succesvolle boek Een geschiedenis van God, vertelt over het leven van Boeddha en over zijn zoektocht naar de ware bron van wijsheid. Zij laat zien welke plaats de Boeddha inneemt in de spirituele geschiede
€10,00
Vrede en innerlijke rust liggen voor ieder van ons binnen handbereik, aldus Thich Nhat Hanh. Hij wijst ons hoe wij vrede in ons persoonlijk leven kunnen vinden, met heilzame gevolgen voor onszelf en de mensen om ons heen.
€5,00
Prins Siddharta gaat op zoek naar een methode om het lijden op te heffen en vindt die in de Vier Edele Waarheden. Deel 2 van een trilogie.
€5,00
Beschrijving van reizen met een etherische dubbel door G van der Zeeuw (beroepspsychometrist geboren 1912) door de verschillende dimensies. Vanaf het overlijden tot aankomst en wat daar verder gebeurd. Uitleg van de werking van visioenen en andere gaven.
€15,00
uit welk hout ben jij gesneden?
€15,00
Engelstalig. Discover how to understand and interpret your birth chart.
€12,00
Hoe je de leer van Boeddha kunt toepassen in ons moderne leven.
€6,00
Het boek komt met een hemelse verzameling van Boeddha's, bodhisattva's, goden en monniken die de aard van het bestaan en de juiste levenswijze met elkaar bespreken.
€6,50
Astrologie - Ontdek hoe de oosterse wijsheid een nieuw licht werpt op uw persoonlijkheid en die van anderen.
€7,50
Leven en sterven bekeken vanuit spiritualiteit.
Als spirituele wezens die een menselijke ervaring beleven, komen we allemaal op de wereld met fantastische gaven. We kunnen luisteren naar onze intuïtie. We kunnen contact maken met de onzichtbare wereld om
€20,00
Het meest centrale archetype in het menselijke bewustzijn is de levensboom. In talloze mythen, verhalen en legenden en in alle grote religies komt het symbool van de levensboom voor. Talloos zijn ook de mythen over de val van de mens in relatie tot de lev
€7,00
Wanneer de maan op haar volst is, is de maankracht het sterkst. Elke maand heeft één of twee volle manen, en elke volle maan heeft weer zijn eigen symbolische betekenis en bijpassende rituelen.
€9,95
PRI en de kunst van bewust leven is een praktisch, toegankelijk en uiterst effectief boek, om het volle potentieel van ons leven aan te boren.
€12,50
This edition has all the needed information from 1901 until 2000.
Use these books to make accurate astrological charts.
€19,95
In dit boekje bespreekt Lunadea de vele facetten van de verschillende cycli van de maan en hoe hiermee samen te werken.
€9,95
The reader who studies this material carefully and applies it to his or her own chart will discover an objective vehicle to uncover the essence of his or her own state of being.
€15,00
Zowel astrologisch als psychologisch is Het Twaalfde Huis. Verbeelding en Werkelijkheid een wijs boek met een schat aan uit het dagelijks leven gegrepen ervaringen.
€20,00
Combining the symbolism of astrology with that of psychology, the authors show you how to understand depression, the quest for the sublime, the astrology and psychology of aggression, and alchemical symbolism for tracking life changes. 
€12,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x