Sprookjes & Mythen

Sorteer op:

Prins Siddharta gaat op zoek naar een methode om het lijden op te heffen en vindt die in de Vier Edele Waarheden. Deel 2 van een trilogie.
€5,00
Uitgebreid boek met veel verhalen en legenden uit het Hindoeïsme en Boeddhisme.
€15,00
Wat is de vaak 'heidense' achtergrond van veel van onze moderne rituelen rond Kerstmis, Pasen, carnaval, Halloween en bij bruiloften en begrafenissen. Ze zijn allemaal niet zo christelijk als je denkt.
€12,00
This guide to Celtic mythology explores the Celtic world and its beliefs, describing Celtic archaeology and the insight it gives into the lives of these ancient peoples, whose civilization spread widely through the British Isles and beyond.
€11,00
Magical stones, druids and fairies, supernatural powers of Irish gods, walking on fire, omens, sacrificial victims, the origins of the cult of King Arthurt, the Grail legend..
€17,50
De kracht van de mythologische verbeelding. Joseph Campbell wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste deskundige op het gebied van de mythologie.
€15,00
uit welk hout ben jij gesneden?
€15,00
Lees alles over de dondergod Thor die zijn hamer verliest, en over Theseus die de trouwe Ariadne harteloos achterlaat na zijn overwinning op de Minotaurus. Ontdek hoe de hindoeïstische god Shiva zijn rivaal Kama vernietigt met een vuurstraal, en hoe de Eg
€20,00
Verhalen over witte wieven worden in het oosten van ons land sinds mensenheugenis verteld.
Volgens de overlevering woonden ze in prehistorische grafheuvels en moerassen. In de donkere maanden van het jaar waren deze grafheuvels soms open. Voorbijgangers
€25,00
In dit boek worden legenden beschreven over het oude, heidense Scandinavië. Aan te bevelen aan scholieren, studenten en geïnteresseerden in vroege geschiedenis.
€10,00
Heerlijk groot boek om in weg te dromen. Vol van prenten met het prachtige werk van John William Waterhouse.
€65,00
Opgesteld als boek die je laat zien hoe je aquarel illustraties kunt maken, maar daarnaast ook een ware schatkist aan prachtige illustraties van fantasy wezens in de unieke stijl van Stephanie Pui-Mun Law.
€20,00
Brian Froud. Moeten wij dit nog uitleggen? Dit is natuurlijk een absolute must-have voor iedere liefhebber van faeries en fantasy!
€40,00
Het meest centrale archetype in het menselijke bewustzijn is de levensboom. In talloze mythen, verhalen en legenden en in alle grote religies komt het symbool van de levensboom voor. Talloos zijn ook de mythen over de val van de mens in relatie tot de lev
€7,00
Er bestaat een samenhang tussen de motieven in oeroude sprookjes en het praktische leven van alledag.
€12,50
Riane Eisler schrijft letterlijk en figuurlijk geschiedenis met dit boek. Ze gebruikt feiten en inzichten die lang verzwegen, onderdrukt en ontkend zijn geweest, om aan te tonen dat oorlog en de 'oorlog tussen de seksen' niet door God of genen bepaald wor
€20,00
Groene man: het archetype voor mannelijke aarde energie. Dit boek verteld over zijn geschiedenis en hedendaagse aanwezigheid.
€29,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x