€ 24,95 Incl. btw

Deze heksenfles helpt je te verbinden met Moeder Aarde. De fles geeft ontspanning, gronding en positieve lente-vibes.

Op voorraad

Heksenfles Moeder Aarde 

Maat XL

Een handgemaakte en unieke fles die is afgestemd voor het geven van Kennis en Wijsheid.

Deze heksenfles helpt je te verbinden met Moeder Aarde. De fles geeft ontspanning, gronding en positieve lente-vibes.

Ingrediënten van deze beschermings-fles zijn onder andere Roos, pepermunt, kamille, vlierbloesem. Beuk, Wilg, Eik. Vrouwenmantel, Sandalhout, Bijvoet, Duizendblad en Guldenroede.

Een handleiding met hoe je deze heksenfles kunt activeren wordt meegegeven bij aankoop. 

Heksenflessen
De heksenfles is een eeuwenoud gebruik in Europa, maar hetzelfde idee kan ook worden gevonden in landen als het vroegere Perzië en Egypte. Tot op de dag van vandaag worden in oude gebouwen en ruïnes flessen gevonden die in de (spouw-)muur of onder de drempel van een huis zijn ingemetseld. 
Algemeen wordt aangenomen dat dit deel van een ritueel is geweest om een zegening over een huis uit te spreken, bijvoorbeeld als er nieuwe bewoners in een huis trokken, of als er een nieuw huis werd gebouwd. De in Nederland gevonden Baardmankruiken/Bellarmine Kruiken konden met dit doel in gedachten worden gebruikt (zie afbeelding). 

Vaak bevatte deze flessen ogenschijnlijk gekke ingrediënten als azijn, urine, tabak, spijkers, ijzerschaafsel en glasscherven. Maar de intentie was dan ook om het boze oog af te weren en/of negativiteit buiten de deur te houden en nog altijd worden deze ingrediënten gezien als beschermend/afwerend tegen ongewenste energie.

Tegenwoordig trekken wij het begrip van de heksenfles wat breder en worden deze gebruikt om allerlei onderwerpen aan te trekken dan wel een halt toe te roepen. Je maakt ze van een glazen fles, met daarin alle stenen, kruiden, voorwerpen en symbolen die passend bij het onderwerp zijn. 
In de beschermingsflessen worden nog altijd azijn en spijkers gebruikt, al hebben wij voor het gemak de urine achterwege gelaten ;-)

Heksenfles Activeren
Heksenflessen zijn een fijne vorm van magie die je gewoon in de huis kunt neerzetten: de fles doet het werk! Wij hebben hem alvast voor je gemaakt, maar jijzelf activeert de fles bij thuiskomst met jouw eigen energie. Een beschrijving over hoe dit in zijn werk gaat krijg je natuurlijk van ons mee, met alle benodigdheden! 

Zo kun je zelf oefenen met het uitvoeren van magie, want om dit uiteindelijk te laten slagen is het nodig om zelf je eigen energie eraan te verbinden. En hoe leuk is het om dat bij ons te kunnen kopen en uitvoeren :)

Natuurlijk verzorgen wij bij House of Elder ook verschillende workshops over magie en hekserij.
Dus mocht je echt de diepte in willen duiken en zelf leren hoe magie werkt, kijk dan vooral in onze agenda. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x