Cosmic Woman - Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 29,95 Incl. btw

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft.

Op voorraad
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Cosmic Woman
Tessa Koop

Nederlands

Cosmic Woman is een autobiografie (trilogie), waar Tessa sinds 2012 aan heeft gewerkt. Ieder mens is anders, jij bent uniek. Wat we gemeen hebben is dat we kosmische krachten zijn, met een doel op Aarde. Cosmic Woman helpt je graag  opnieuw in het ritme van de natuur te leven, zodat je versmelt met de levenskracht die dromen omzet in werkelijkheid. De realiteit werkt anders dan je altijd dacht. Jij mag jezelf herinneren weer het Spel van de Frequenties te spelen. Zo kom je in jouw kracht, ontdek je jouw Waarheid en ervaar je 'the joy of true freedom and power'. 

Deel 1: Cosmic Woman
Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telephatisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid, een vrouwelijke kwaliteit en medicijn. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Deel 2: Cosmic Woman
Mysteries ontrafelen met een kosmisch bewustzijn 

Tijdens Maanfase 13 start een spiritueel alchemistisch proces. Het is een bewustzijn dat licht en donker omvat en transformeert tot een derde energie; zuiver bewustzijn. Deze heelwording leidt ertoe dat Tessa haar innerlijke waarheid ontdekt en nieuwe ontdekkingen doet over onze geschiedenis voor de toekomst.Het oude Atlantis, het oude Egypte, spirituele alchemie, Bijbelse verhalen over Jezus en Maria Magdalena, de Ark van het Verbond en de link met genie Nikola Tesla scheppen een nieuw beeld over de wereld waarin we NU leven: een wereld vol energie. 

Deel 3: Cosmic Woman Handboek
Jezelf bevrijden met een kosmisch bewustzijn

Tessa deelt welke 'gouden schatten' haar hebben geholpen om een kosmisch bewustzijn te ontwikkelen en te ervaren. Denk aan de Universele Wetten van energie, de werking van het ego, contact maken met je Hogere Zelf, het Medicijnwiel als 'gouden kompas', de 13 Maanfasen en de vrouwelijke menstruatiecyclus. Maar ook hoe je jouw kwaliteiten in de wereld neerzet, zodat je bijdraagt aan een wereld in balans.

Semi-Softcover
Aurora Uitgeverij
375 pagina's

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x