James Twyman
€ 15,00 Incl. btw

De Mozes Code legt uit hoe het komt dat de wetten van het Universum soms wel en soms niet lijken te werken.

Op voorraad
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

De Mozes Code - James Twyman
Tweedehands - In goede staat

Nederlands

De Mozes Code legt uit hoe het komt dat de wetten van het Universum soms wel en soms niet lijken te werken. Of is het misschien zo dat je alles wat zich nu in je leven bevindt hebt aangetrokken, ook datgene waar je niet zo blij mee bent? Als je open staat voor die gedachte, dan pas kun je geluk, overvloed en rijkdom accepteren.
De Mozes Code zal je leren zo ver te komen. Of het nu iets groots of iets kleins is wat je wenst, dezelfde wetten gelden. Een parkeerplek creëren is even moeilijk als het krijgen van jouw ideale baan, er is geen limiet aan wat je kunt bereiken als je De Mozes Code begrijpt en gebruikt.

Er bestaat een 'wet van aantrekking'. Dat houdt in dat ieder in wezen alles kan bereiken wat hij wil. Deze wet is te vinden in de code die aan Mozes destijds werd gegeven. Als je die code kunt ontcijferen, ontdek je dat je 'goddelijk' bent en dat alles mogelijk is. Dat geldt niet enkel in spiritueel opzicht, maar ook materieel (rijkdom is absoluut mogelijk). In dit boek laat de auteur zien hoe dit kan, dat ieder alles kan krijgen. De auteur lift in feite mee met populaire boeken zoals 'De Da Vinci code' van Dan Brown, waarin een geheim moet ontsluierd worden. En het lift mee met een populair boek als 'The Secret' van R. Byrne, waarin ook geponeerd wordt dat alles mogelijk is. Inhoudelijk stelt dit boek echter niets voor. Het is zeer hoogdravend geschreven, poneert dat alles kan zonder geloofwaardig concreet te zijn en bevat historische onzin zoals over Mozes en Egypte. Of het op de een of andere manier werkt, moet ieder voor zich uitmaken. Achterin is ruimte voor notities. Verzorgd uitgegeven. Zie ook www.theMozescode.com.

Vertaling: Nanette Krijnen
Hardcover
195 pagina's
ISBN:9789089880011
Uitgeverij: Heart Media, Vleuten

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x