Ruwe edelstenen

Sorteren op:

Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€44,95
Woestijnroos is een gesteente dat wordt gevormd in de woestijn. Het bestaat vooral uit gips en zandkorrels.
€110,00
Deze bijzondere mix van roze en witte toermalijnkwarts wordt ook wel rubeliet genoemd en is gericht op het vergroten van eigenwaarde en eigenliefde.
€29,95
Carneool is een sterk aardende steen en brengt je terug bij jezelf wanneer je overprikkeld of (over)vermoeid bent. Het geeft je ademruimte om even het een en ander voor jezelf op een rijtje te krijgen. Naast dit inzicht geeft het ook weer nieuwe energie o
€3,50
Deze steen versterkt de intuïtie en laadt andere stenen op. Vergemakkelijkt het contact met de engelen en helpt je dieper te ontspannen, bijvoorbeeld wanneer je moeite hebt met slapen.
€6,95
Dit unieke exemplaar lijkt wel een offerschaal, waarop de calciet is gelegd voor het opladen van de steen. Hoewel de calciet zeer zeker deel is van deze steen, kunnen er prachtig andere stenen bij worden gelegd om te profiteren van de energie van dit krac
€111,00
Mooi én krachtig stukje Stilbiet. Gebruik deze steen voor zuivering en balanceren van de energie en om tot rust te komen. Ook zeer goed bruikbaar bij spirituele activiteiten.
€32,95
Ongelofelijk mooi stuk Elestial Rookkwarts.
De Elestial Rookkwarts wordt ook wel meesterhealer genoemd vanwege de diep helende werking op het spirituele.
€450,00
Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€19,95
Druifagaat helpt om de innerlijke inspiratie aan te wakkeren en is heel goed voor inspiratie bij creatieve doeleinden
€35,00
Het is een zeer spirituele steen die de intuïtie vergroot en die je helpt om de bovenste chakra's te ontwikkelen. Daardoor komen je mediamieke gaven meer naar voren, met name wanneer je aan het begin van je spirituele ontdekkingsreis staat.  
€75,00
Een prachtige heldere aquamarijn van de allerhoogste kwaliteit, die je helpt om zaken af te sluiten en in het nu te leven. Met recht een beauty!
€200,00
Amethist is een heerlijke en veelgevraagde steen binnen Elder vanwege haar beschermende en helende werking. Dit exemplaar is bijzonder prachtig, omdat het een clusterametist is. Ze is fenomenaal van kleur en vorm, de foto's doen haar bijna geen eer aan. K
€699,95
Prachitige Agaat Geode, 543 gram
€111,00
Bijzondere combinatie van Apofylliet en Stilbiet! Deze geeft een energetische werking die uitermate geschikt is voor ondersteuning in je eigen meditatieruimte of in een energetische praktijk.
€32,95
Hij geeft zelfacceptatie en maakt dat je situaties die niet langer voor je werken kunt loslaten.
Hierdoor vindt er nieuwe groei plaats en dat maakt dat rozekwarts ook genezing geeft.
€2,00
Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Helpt je inzien dat we onze eigen toekomst vorm kunnen geven en niet vastzitten aan 'het Lot'. Goede steen om blokkades en angsten te doorbreken. Helpt met zelfexpressie en communicatie.
€39,95
Rookkwarts laat je voorwaarts gaan en zet zaken in een positief licht. Het is een steen die helderheid van geest geeft en helpt met nadenken en focussen. Bijzonder aan rookkwarts is dat hij zowel grondt als je ook in contact brengt met Boven: Een heel pre
€29,95
Honing Calciet is een kalmerende steen die stress verminderd.
€145,00
Zwarte Kyaniet. Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Geeft steun bij meditatie. Brengt je in verbinding met je gidsen. Favoriet bij House of Elder.
€7,95
Naast de algemene werking van Fluoriet amplifeert de kleur van Fluoriet ook bepaalde werkingen. Zo stimuleert paarse fluoriet de hogere chakra's, versterkt het de intuitie en concentratie en is daarom ook een fijne steen om mee te mediteren.
€19,95
Barnsteen werkt sterk beschermend en zuivert energie van negatief naar positief en is daar vrij behendig in. Zij brengt balans in het lichaam en geeft kracht.
€8,00
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen. Het is de perfecte steen voor de uitsteller, want malachiet geeft kracht, voorwaartse drang en de moed om veranderingen op te zoeken en aan te gaan.
€70,00
Bijzondere combinatie van Apofylliet en Stilbiet! Deze geeft een energetische werking die uitermate geschikt is voor ondersteuning in je eigen meditatieruimte of in een energetische praktijk.
€32,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x