Ruwe edelstenen

Sorteren op:

Ongelofelijk mooi stuk Elestial Rookkwarts.
De Elestial Rookkwarts wordt ook wel meesterhealer genoemd vanwege de diep helende werking op het spirituele.
€450,00
Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€19,95
Groot stuk Kristalcluster van Rookkwarts, 2643 gram
€200,00
Chalcopyriet is een inzichtmakende steen met sterke effecten. Legt waarheden bloot.
€34,95
Woestijnroos is een gesteente dat wordt gevormd in de woestijn. Het bestaat vooral uit gips en zandkorrels.
€110,00
Lemurisch Kristal Ruwe Punt
€7,00
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen. Het is de perfecte steen voor de uitsteller, want malachiet geeft kracht, voorwaartse drang en de moed om veranderingen op te zoeken en aan te gaan.
€70,00
Apofylliet staat bekend als één van de meest spirituele stenen. Hij helpt je om jezelf te (her)ontdekken en oude angsten en patronen los te laten, zodat je weer voorwaarts kunt gaan.
€17,95
Naast de algemene werking van Fluoriet amplifeert de kleur van Fluoriet ook bepaalde werkingen. Zo stimuleert paarse fluoriet de hogere chakra's, versterkt het de intuitie en concentratie en is daarom ook een fijne steen om mee te mediteren.
€19,95
Amethist is een heerlijke en veelgevraagde steen binnen Elder vanwege haar beschermende en helende werking. Dit exemplaar is bijzonder prachtig, omdat het een clusterametist is. Ze is fenomenaal van kleur en vorm, de foto's doen haar bijna geen eer aan. K
€699,95
Blauwe calciet stimuleert je persoonlijke èn spirituele ontwikkeling en promoot ook helderheid van geest en het intellect. Moet je veel lezen, dan helpt calciet je op weg om vol te houden.
€2,50
Dit unieke exemplaar lijkt wel een offerschaal, waarop de calciet is gelegd voor het opladen van de steen. Hoewel de calciet zeer zeker deel is van deze steen, kunnen er prachtig andere stenen bij worden gelegd om te profiteren van de energie van dit krac
€111,00
Dit stukje bevat veel gips en calciet en heeft een koraalachtige structuur. 
€29,95
Prachtig ruw stuk Zwarte Toermalijn van 2108 gram
€80,00
Apofylliet staat bekend als één van de meest spirituele stenen. Hij helpt je om jezelf te (her)ontdekken en oude angsten en patronen los te laten, zodat je weer voorwaarts kunt gaan.
€24,95
Mooi én krachtig stukje Stilbiet. Gebruik deze steen voor zuivering en balanceren van de energie en om tot rust te komen. Ook zeer goed bruikbaar bij spirituele activiteiten.
€32,95
Deze unieke freeform kun je op meerdere manieren neerzetten, hij straalt je tegemoet. 
De dieppaarse kleur heeft meerdere insluitsels en daarmee ook meerdere met elkaar verbindende eigenschappen.
€49,95
Pyriet heeft een lange geschiedenis en werd al in de oudheid gebruikt om (samen met een vuursteen) vuur te maken. In het Oude Egypte bijvoorbeeld maakte men er spiegels en sieraden van.
€4,00
Alle soorten agaat brengen rust en harmonie in huis en in het aura. Hierdoor kun je beter relativeren en vallen de meningen van anderen sneller van je af.
€3,00
Bumblebee jaspis is een steen die laat zien waarvoor jij op aarde bent en stimuleert om je eigen pad te bewandelen. Het is een steen die je vrolijk maakt en je positief in het leven laat staan.
€8,95
Fluoriet is een prachtige steen die iedereen zonder problemen om de nek kan hangen: fluoriet kan met iedereen door één deur: kinderen en volwassenen, jong en oud.
€59,00
Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Helpt je inzien dat we onze eigen toekomst vorm kunnen geven en niet vastzitten aan 'het Lot'. Goede steen om blokkades en angsten te doorbreken. Helpt met zelfexpressie en communicatie.
€24,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x