Ruwe edelstenen

Sorteren op:

Prachitige Agaat Geode, 543 gram
€111,00
Deze bijzondere mix van roze en witte toermalijnkwarts wordt ook wel rubeliet genoemd en is gericht op het vergroten van eigenwaarde en eigenliefde.
€29,95
Bijzondere combinatie van Apofylliet en Stilbiet! Deze geeft een energetische werking die uitermate geschikt is voor ondersteuning in je eigen meditatieruimte of in een energetische praktijk.
€32,95
Woestijnroos is een gesteente dat wordt gevormd in de woestijn. Het bestaat vooral uit gips en zandkorrels.
€110,00
Dit unieke exemplaar lijkt wel een offerschaal, waarop de calciet is gelegd voor het opladen van de steen. Hoewel de calciet zeer zeker deel is van deze steen, kunnen er prachtig andere stenen bij worden gelegd om te profiteren van de energie van dit krac
€111,00
Ongelofelijk mooi stuk Elestial Rookkwarts.
De Elestial Rookkwarts wordt ook wel meesterhealer genoemd vanwege de diep helende werking op het spirituele.
€450,00
Chalcopyriet is een inzichtmakende steen met sterke effecten. Legt waarheden bloot.
€34,95
Zwarte Kyaniet. Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Geeft steun bij meditatie. Brengt je in verbinding met je gidsen. Favoriet bij House of Elder.
€7,95
Het is een zeer spirituele steen die de intuïtie vergroot en die je helpt om de bovenste chakra's te ontwikkelen. Daardoor komen je mediamieke gaven meer naar voren, met name wanneer je aan het begin van je spirituele ontdekkingsreis staat.  
€75,00
Apofylliet staat bekend als één van de meest spirituele stenen. Hij helpt je om jezelf te (her)ontdekken en oude angsten en patronen los te laten, zodat je weer voorwaarts kunt gaan.
€32,95
Apofylliet staat bekend als één van de meest spirituele stenen. Hij helpt je om jezelf te (her)ontdekken en oude angsten en patronen los te laten, zodat je weer voorwaarts kunt gaan.
€32,95
Hij geeft zelfacceptatie en maakt dat je situaties die niet langer voor je werken kunt loslaten.
Hierdoor vindt er nieuwe groei plaats en dat maakt dat rozekwarts ook genezing geeft.
€2,00
Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Helpt je inzien dat we onze eigen toekomst vorm kunnen geven en niet vastzitten aan 'het Lot'. Goede steen om blokkades en angsten te doorbreken. Helpt met zelfexpressie en communicatie.
€39,95
Een prachtig heldere steen die sterk werkt in het verminderen van negatieve energie, stress en spanningen. 
€16,95
Zwarte Kyaniet. Een kalmerende sten met een evenwichtige werking. Geeft steun bij meditatie. Brengt je in verbinding met je gidsen. Favoriet bij House of Elder.
€9,95
Een prachtige heldere aquamarijn van de allerhoogste kwaliteit, die je helpt om zaken af te sluiten en in het nu te leven. Met recht een beauty!
€200,00
Blauwe diopsiet is een heerlijke steen met veel sterrenenergie, niet alleen in connectie met de sterren, maar ook in de energie die zij uitstraalt.
€160,00
Net zoals alle toermalijnen grondt deze ook goed, maar met een subtiele zachtheid die voor hooggevoelige mensen heel fijn kan zijn. 
€12,95
Amethist is een heerlijke en veelgevraagde steen binnen Elder vanwege haar beschermende en helende werking. Dit exemplaar is bijzonder prachtig, omdat het een clusterametist is. Ze is fenomenaal van kleur en vorm, de foto's doen haar bijna geen eer aan. K
€699,95
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen. Het is de perfecte steen voor de uitsteller, want malachiet geeft kracht, voorwaartse drang en de moed om veranderingen op te zoeken en aan te gaan.
€70,00
Alle soorten agaat brengen rust en harmonie in huis en in het aura. Agaat beschermt het aura en is fijn om te dragen tijdens de zwangerschap.
€175,00
Honing Calciet is een kalmerende steen die stress verminderd.
€145,00
Het is een prachtige vriendschapssteen, omdat het de verstandsverhouding tussen mensen viert en versterkt. Deze variant van toermalijn heeft een uitgesproken vrouwelijke energie, die bij zowel dames als ook heren nodig kan zijn om in balans te komen
€24,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x