Ruwe edelstenen

Sorteren op:

Bijzondere combinatie van Apofylliet en Stilbiet! Deze geeft een energetische werking die uitermate geschikt is voor ondersteuning in je eigen meditatieruimte of in een energetische praktijk.
€32,95
Zwarte Toermalijn is een sterke beschermer tegen ongewenste energie. Geeft ook nieuwe energie en werkt tegen negativiteit in alle vormen, inclusief straling en effecten van de wifi
€9,95
Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€19,95
Fijn om bijvoorbeeld in de hoekjes van je kamer of bed te plaatsen voor bescherming.
Ook zijn deze heel geschikt om 's avonds tussen jou en je telefoon te leggen om straling tegen te gaan. Of om overdag met je mee te dragen in je broekzak of portemonnee
€3,00
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen. Het is de perfecte steen voor de uitsteller, want malachiet geeft kracht, voorwaartse drang en de moed om veranderingen op te zoeken en aan te gaan.
€70,00
Fijne roze / mangano calciet met een zachte werking. Voor verbinding met je baarmoeder, je vrouwelijkheid en het ervaren van levensvreugde. Algemeen helend op moeilijke onderwerpen op een hele zachte manier.
€79,95
Hele mooie Amethist geode in de vorm van een Abelone schelp. 1039 gram
€111,00
Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€44,95
Ongelofelijk mooi stuk Elestial Rookkwarts.
De Elestial Rookkwarts wordt ook wel meesterhealer genoemd vanwege de diep helende werking op het spirituele.
€450,00
Amethist is een heerlijke en veelgevraagde steen binnen Elder vanwege haar beschermende en helende werking. Dit exemplaar is bijzonder prachtig, omdat het een clusterametist is. Ze is fenomenaal van kleur en vorm, de foto's doen haar bijna geen eer aan. K
€699,95
Mariaglas is een heldere vorm van seleniet. Seleniet is een veelgevraagde steen en bevat een sterke connectie met de engelen.
€69,95
Blauwe diopsiet is een heerlijke steen met veel sterrenenergie, niet alleen in connectie met de sterren, maar ook in de energie die zij uitstraalt.
€200,00
Dit unieke exemplaar lijkt wel een offerschaal, waarop de calciet is gelegd voor het opladen van de steen. Hoewel de calciet zeer zeker deel is van deze steen, kunnen er prachtig andere stenen bij worden gelegd om te profiteren van de energie van dit krac
€111,00
Deze bijzondere mix van roze en witte toermalijnkwarts wordt ook wel rubeliet genoemd en is gericht op het vergroten van eigenwaarde en eigenliefde.
€29,95
Dit stuk bevat veel Aragoniet en heeft een mooie kristallijne structuur. 
€24,95
Mooi stuk ruwe Zwarte Toermalijn van 1609 gram.
€55,00
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen.
€55,00
Groot stuk Kristalcluster van Rookkwarts, 2643 gram
€200,00
Apofylliet staat bekend als één van de meest spirituele stenen. Hij helpt je om jezelf te (her)ontdekken en oude angsten en patronen los te laten, zodat je weer voorwaarts kunt gaan.
€32,95
Deze steen versterkt de intuïtie en laadt andere stenen op. Vergemakkelijkt het contact met de engelen en helpt je dieper te ontspannen, bijvoorbeeld wanneer je moeite hebt met slapen.
€6,95
Lepidoliet is een dieppaarse steen met veel leven daarin. De mica schittert en maakt dat ze je tegemoet fonkelt. Zij schept nieuwe ruimte in de gedachten en laat je met een open blik kijken naar nieuwe situaties. Lepidoliet helpt bij het vormen van nieuwe
€19,95
Naast de algemene werking van Fluoriet amplifeert de kleur van Fluoriet ook bepaalde werkingen. Zo stimuleert paarse fluoriet de hogere chakra's, versterkt het de intuitie en concentratie en is daarom ook een fijne steen om mee te mediteren.
€19,95
Het is een prachtige vriendschapssteen, omdat het de verstandsverhouding tussen mensen viert en versterkt. Deze variant van toermalijn heeft een uitgesproken vrouwelijke energie, die bij zowel dames als ook heren nodig kan zijn om in balans te komen
€24,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x