Skulls & Krachtdieren

Sorteren op:

Een vrolijke schedel van Llaniet die je laat ervaren hoe leuk het leven is!
€222,00
Lieve schedel van Drakenbloed Jaspis die je helpt eerst tot rust te komen en pas daarna stappen te zetten.
€222,00
Wolf van Lapis Lazuli geeft extra focus op het onderwerp communicatie en het vijfde chakra. Lapis Lazuli is de steen van wijsheid en communicatie, waardoor je met Wolf nog gemakkelijker informatie oppikt en inzicht krijgt in (de meningen van) anderen.
€26,95
Wolf van Unakiet geeft openheid in het hart. Laat je zien en richting bepalen. Het geeft focus en daadkracht. Een heerlijke steen om mee te werken. In combinatie met de wolf geeft het kracht en laag van bescherming.
€26,95
Kambaba jaspis is een heerlijk grondende en kalmerende steen, maar met mysterieuze diepten
€180,00
Alle soorten agaat brengen rust en harmonie in huis en in het aura. Hierdoor kun je beter relativeren en vallen de meningen van anderen sneller van je af.
€150,00
Malachiet is een sterk zuiverende steen die je op vrij directe wijze voorwaarts laat stappen. Het is de perfecte steen voor de uitsteller, want malachiet geeft kracht, voorwaartse drang en de moed om veranderingen op te zoeken en aan te gaan.
€222,00
Speksteen helpt je om in contact te komen met het goede uit het verleden en dat in het nu te aarden. Zij helpt je om vervelende gebeurtenissen te verwerken en om je zelfvertrouwen terug te vinden.
€120,00
Deze schedel van Red Healer werkt graag op de achtergrond en helpt je vooruit door je steeds kleine duwtjes in de goede richting te geven.
€150,00
Boomagaat is een heerlijke veelzijdige steen, net als de meeste agaten. Beschermend en aardend bevorderd de steen innerlijke rust en kalmte.
€111,00
Ik help je je om naar binnen te keren en om met een blik van mededogen naar jezelf en anderen te kijken
€222,00
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie!
€26,95
Maakt flexibel en creatief.
Helpt je om oude patronen kritisch te bekijken en te besluiten of deze nog voedend voor je zijn.
€200,00
Mooie schedel van Mahonie Obsidiaan die je laat begrijpen dat je het denken mag loslaten om innerlijke rust te vinden.
€175,00
Een veelgebruikte steen binnen Elder en logisch ook: Bergkristal is een allemansvriend en kan met alle stenen en mensen door één deur. Bijzonder fijn aan bergkristal is dat het de werking van andere stenen versterkt wanneer ze samen worden gedragen. 
€150,00
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie.
€26,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x