Skulls & Krachtdieren

Sorteren op:

Een robuuste dumoritiet draak die jou ondersteunt in het creëren en onderhouden van een positieve en optimische levenshouding. 
€275,00
Agaat is een steen met een zachte energie, maar die je gelijktijdig uitdaagt om je ruimte in te nemen. Draak helpt je om het juiste pad te vinden en aan te gaan.
€150,00
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie!
€29,95
Lief zacht schedeltje die jou helpt rust te vinden in jezelf en je ware zelf op aarde te manifesteren.
€50,00
Het gebeurd niet vaak dat wij de foto van de achterkant van een steen of schedel bijna nog mooier vinden dan de voorkant, maar in dit geval komt het er dicht bij in de buurt!
€80,00
Deze zachte fuchsiet met robijn draak brengt je in verbinding met de schoonheid van het leven en laat je op een zachte manier openstaan voor alles wat zich aandient in je leven. 
€275,00
Deze kanjer werkt sterk op het hartchakra en brengt positieve energie op gang (zowel in jezelf als in de gebeurtenissen die je toevallen). 
€222,00
De Draak is een totemdier dat ons kracht geeft, inzicht, en helpt om moedig voorwaarts te gaan daar waar wij eerder niet heen durfden.
€150,00
Ik help om het leven te zien voor wat is: het verlangen om in lijn te leven met de wensen van de ziel.
€111,00
Een prachtige wolf om mee te werken in sjamanistische rituelen.
€29,95
Ik help je je om naar binnen te keren en om met een blik van mededogen naar jezelf en anderen te kijken
€222,00
Ik heb aan weinig woorden genoeg. Ik help je om stil te zijn en om je prettig te voelen bij het ervaren van die rust in jezelf.
€75,00
Mooie Schedel van Mahony Obsidiaan, 479 gram
€185,00
Speciale schedel van Rubeliet, 290 gram
€170,00
Bijzonder mooie schedel van Rubeliet, 236 gram
€150,00
Ik zie dat er meer wegen naar het einddoel leiden en dat er niet één weg is die de juiste is. Ik ben gewoon de energie die door mij heen gaat te transformeren en ik kan voor jou hetzelfde doen.
€111,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x