Skulls & Krachtdieren

Sorteren op:

Een raaf van bergkristal: Een combinatie die diepe healing en transformatie teweeg kan brengen. De raaf neemt je mee naar waar je nog nooit eerder durfde te gaan.
€140,00
Prachtig gedetailleerde gravure van fluoriet inclusief klein gaatje zodat deze aan een ketting kan worden gemaakt.
€9,95
Agaat is een steen met een zachte energie, maar die je gelijktijdig uitdaagt om je ruimte in te nemen. Draak helpt je om het juiste pad te vinden en aan te gaan.
€150,00
Een robuuste dumoritiet draak die jou ondersteunt in het creëren en onderhouden van een positieve en optimische levenshouding. 
€275,00
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie.
€29,95
Deze zachte fuchsiet met robijn draak brengt je in verbinding met de schoonheid van het leven en laat je op een zachte manier openstaan voor alles wat zich aandient in je leven. 
€275,00
Tijgerijzer werkt krachtig tegen vermoeidheid en helpt om opstartproblemen te omzeilen. Deze steen helpt om grote veranderingen een plek te geven en helpt met relativeren.
€370,00
Mooie Schedel van Mahony Obsidiaan. Ondersteunend om jouw ware pad in je leven te vinden.
€185,00
De Draak is een totemdier dat ons kracht geeft, inzicht, en helpt om moedig voorwaarts te gaan daar waar wij eerder niet heen durfden.
€150,00
Het gebeurd niet vaak dat wij de foto van de achterkant van een steen of schedel bijna nog mooier vinden dan de voorkant, maar in dit geval komt het er dicht bij in de buurt!
€80,00
Ik help je je om naar binnen te keren en om met een blik van mededogen naar jezelf en anderen te kijken
€222,00
Jade activeert creativiteit, helpt dromen inzichtelijk te maken. Jade helpt ook in het creëren van energie en positiviteit voor persoonlijke ontwikkeling.
€250,00
Speciale schedel van Rubeliet. Ondersteunend in het creëren van een zachte blik naar jezelf.
€170,00
Bijzonder mooie schedel van Rubeliet, 236 gram. Ondersteunt bij het ervaren dat alles wat van jou is en wie jij bent gewoon helemaal goed is!
€150,00
Deze kanjer werkt sterk op het hartchakra en brengt positieve energie op gang (zowel in jezelf als in de gebeurtenissen die je toevallen). 
€222,00
Ik zie dat er meer wegen naar het einddoel leiden en dat er niet één weg is die de juiste is. Ik ben gewoon de energie die door mij heen gaat te transformeren en ik kan voor jou hetzelfde doen.
€111,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x