Skulls & Krachtdieren

Sorteren op:

Occulte krachtpatser zoekt baasje
€450,00
Dit is een zogenaamde sterrenkijker, wat betekent dat hij niet rechtop kan staan, maar achterover rolt met zijn gezicht naar de sterren gericht. 
€35,00
Deze kanjer werkt sterk op het hartchakra en brengt positieve energie op gang (zowel in jezelf als in de gebeurtenissen die je toevallen). 
€222,00
Dit is een zogenaamde sterrenkijker, wat betekent dat hij niet rechtop kan staan, maar achterover rolt met zijn gezicht naar de sterren gericht. 
€29,95
Dit is een lief zieltje met veel wijsheid, een jeugdige energie en ondeugendheid. 
€55,00
Ik help om het leven te zien voor wat is: het verlangen om in lijn te leven met de wensen van de ziel.
€111,00
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie!
€29,95
De Draak is een totemdier dat ons kracht geeft, inzicht, en helpt om moedig voorwaarts te gaan daar waar wij eerder niet heen durfden.
€150,00
Ik help je je om naar binnen te keren en om met een blik van mededogen naar jezelf en anderen te kijken
€285,00
Ik heb aan weinig woorden genoeg. Ik help je om stil te zijn en om je prettig te voelen bij het ervaren van die rust in jezelf.
€75,00
Ik zie dat er meer wegen naar het einddoel leiden en dat er niet één weg is die de juiste is. Ik ben gewoon de energie die door mij heen gaat te transformeren en ik kan voor jou hetzelfde doen.
€111,00
Het gebeurd niet vaak dat wij de foto van de achterkant van een steen of schedel bijna nog mooier vinden dan de voorkant, maar in dit geval komt het er dicht bij in de buurt!
€99,95
Een prachtige wolf om mee te werken in sjamanistische rituelen.
€29,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x