Wierook & Geur

Sorteren op:

Zoete wierook met o.a. sandelhout, kamfer en verschillende kruiden uit de Himalaya.
€1,50
Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur
€4,50
Deze fijne smudge helpt je liefde, bescherming, wijsheid en kracht aan te trekken. Als je niet lekker in je vel zit, veel moe, onzeker of verdrietig bent is dit een fijne kruidenbundel. Hij haalt negatieve vibes weg, waardoor jij zelf gemakkelijk kunt ont
€8,95
De werking van witte salie is vooral zuiverend. Het verjaagt negatieve energie en herstelt de harmonie. Daarnaast verbetert het de lucht kwaliteit en werkt het stres verlichtend. Witte salie staat bekend om haar scherpe en daardoor effectieve geur.
€8,95
Elektrische aromabrander voor etherische olie gemaakt van zoutkristal en glas.
Hartstikke sfeervol en praktisch tegelijk!

Op een houten voetje.
Ongeveer 15 cm hoog.
€37,95
Offerschaaltjes worden gebruikt voor het offeren van ingrediënten zoals wierook, water, mineralen, iets te eten, parfumolie enz.
€4,50
Sweet grass staat ook bekend als holy grass en wordt wel eens ‘het haar van moeder aarde’ genoemd. Het is een brede grassoort, in Nederlands veenreukgras geheten.
€4,50
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abelone mini schelp goed gebruiken.
€5,95
Kruidig, citrus en verfrissende japanse wierook. Inclusief wierookhoudertje.
€5,95
De werking van witte salie is vooral zuiverend. Het verjaagt negatieve energie en herstelt de harmonie. Daarnaast verbetert het de lucht kwaliteit en werkt het stres verlichtend.
Yerba Santa is een heilig kruid voor onder andere de Native Americ
€8,95
Wholesale Sacred Elephant Sandalwood Luxury Incense (10 sticks)
€3,95
13th May ~ 9th June
Wear Hawthorn Tree Wisdom Perfume to get in touch with your true sense of self and to mark your personal boundary. It may be worn during times of spiritual cleansing and abstinence.
€12,95
15th April ~ 12th May
Wear Willow Tree Wisdom perfume to honour the Triple Goddess and to invoke your inner spring of resourcefulness that is the font of regeneration and growth.
€12,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abalon smudge schelp goed gebruiken. Op deze manier heb je een veilige ondergrond zodat er geen as op de vloer belandt die brandplekken kan achterlaten.
€12,50
Als je graag kookt met Italiaanse kruiden weet je vast hoe heerlijk de keuken geurt als je met rozemarijn aan de slag gaat. Een kruidige en toch frisse geur. Ze verbetert je humeur doordat de prikkelende geur somberheid verdrijft.
€8,95
Deze kruidenbundel brengt je voorspoed in de liefde of genezing na een gebroken hart. Het helpt je om meer open te staan voor liefde en licht. Wat je uitstraalt zul je ook aantrekken, dus brandt de smudge stick met je diepste verlangen en intentie.
€6,95
Een bundeltje lavendel onder je kussen leggen is alom bekend om een betere nachtrust te hebben. Maar ook door de kruiden gebundeld te branden kan je helpen om beter te ontspannen, los te laten en energieker te voelen na een goede nachtrust.
€8,95
Als je meer verbinding wilt met boven of je eigen intuïtie kan het helpen dit kruid te doen ontsteken. Ceder kan je intenties bekrachtigen en zorgt verder voor spirituele reiniging en bescherming. Heerlijk voor tijdens een meditatie.
€16,95
Jeneverbes heeft een kalmerende, rustgevende en verfrissende werking. Vooral als je veel last hebt van stress of angsttoestanden, vermoeidheid of overspannenheid kun je deze ontgiftende smudgestick goed gebruiken.
€4,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x