Wierook & Geur

Sorteren op:

Wierookbrander Beton Klein
€7,95
Smudge Bomb 7 Chakra's
€7,95
Deze fijne setjes zijn samengesteld om via geurbeleving tot een bepaalde energie in jezelf te komen.
€8,95
Smudge-stick met Witte Yagra
€8,95
In een prachtige cadeauverpakking komt deze heerlijke geur van Carolina Den. Een frisse en zuiverende geur waarmee jij je gelijk in de bossen en wouden waant. Deze wierook bevat dennennaalden van de bekende Carolina dennenboom (lokaal geteeld).
€11,95
Schattig kommetje van keramiek met zand voor het branden van wierook en houtskool.
€8,50
Premium Smudgebom met Sandelhout en Olibanum
€7,95
Deze laagdrempelige en leerzame avond wordt in een intieme setting gegeven in House of Elder in het centrum van Haarlem.
€55,00
Staat prachtig op je altaar als symbool voor het element Lucht, maar werkt ook goed om de zuivering van smudging en/of wierook te ondersteunen. 
€3,95
Mooie wierookhouder van zwart zeepsteen, voor een mysterieuze en rustieke uitstraling. 
€6,95
Energetische Huiszuivering Spray - White Sage & Palo Santo

Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) White Sage & Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt, wat deze s
€16,95
Van oudsher werd de tonkaboon gebruikt voor het aantrekken van liefde en geluk (draag er vooral eentje in je portemonnee) en stimuleert de geur gevoelens van zelfliefde en affectie. 
€1,50
Dit is echt ontzettend bijzonder. Een heel donkere hout geur van het hars van de agarwood boom. Oud heeft een heel zware en donkere houtgeur. Ons doet het denken aan de geur van vochtige aarde en oeroude bomen en aardetempels.
€11,95
Te gebruiken voor het energetisch reinigen van ruimtes , bescherming tegen negatieve krachten en nog veel meer
€19,95
Smudge-stick Met Calendula en Kamille
€8,95
Wierookbrander Beton Groot
€9,95
Deze wierookhouder met kaarsglas is speciaal ontworpen voor het branden van alle soorten losse wieroken en harsen. De geurverspreiding is fantastisch, eigenlijk beter dan met houtskool branden.
€14,95
Deze serie van bijzondere frequentie-sprays helpen je voorwaarts, halen je uit je gedachten en zetten je met beide benen op de grond. Of juist niet. 
€14,95
Deze serie van bijzondere frequentie-sprays helpen je voorwaarts, halen je uit je gedachten en zetten je met beide benen op de grond. Of juist niet. 
€14,95
Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt, wat deze spray heerlijk èn eerlijk maakt.
€16,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x