Korrelwierook

Sorteer op:

Wierook voor bescherming.
€10,95
Hij is de groei van de bomen, het ruisen van de bladeren en de energie van het bruisende voorjaar: De Groene Man
€10,95
Kali is meester van het doorbreken van illusies en daagt je uit om de waarheid recht in de ogen te kijken. Geen grapjes meer, maar voorwaarts gaan, wij houden ervan!
€10,95
Kyphi werd in vervlogen tijden gebrand tijdens rituelen en magische werkzaamheden in het Oude Egypte, voornamelijk in de avonduren.
€10,95
Brandt deze heerlijke en magische wierook om op reis te gaan naar de diepste mysteriën en naar de creatie van ons bestaan. 
€10,95
Dit is een harmoniserend mengsel in tijden van chaos en drukte (zowel fysieke als geestelijke druk).
€8,95
Flight is door de vervaardigers opgedragen aan de Wicca-traditie en is bedoeld om je Ziel vrij te laten vliegen tijdens allerlei spirituele werkzaamheden.
€10,95
Deze geur doet denken aan een heerlijk boshuisje. De kern gaat over het opnieuw diep kunnen aarden en je welkom voelen op deze wereld.
€8,95
Liefde in een potje! Voor iedereen die een momentje van liefde (voor henzelf) kunnen gebruiken. (wij verklappen vast: wie kan dat nou niet?) <3
€10,95
Spirit wordt door Star Child gezien als de alles doordringende levenskracht die overal en in iedereen aanwezig is.
€10,95
Gebruik deze bijzondere wierook voor het ontwikkelen van de intuïtie, om astrale reizen te vergemakkelijken, te visualiseren en om voorspellende dromen te ervaren. 
€10,95
Niets meer buiten jezelf hoeven zoeken: besef dat je alles al in je draagt. Jij hoeft het alleen nog maar te ervaren. 
€8,95
Starchild Korrelwierook Hecate
€10,95
'Ik word hier spontaan blij van!', riepen wij allebei toen deze wierook uit de doos tevoorschijn kwam.
€10,95
Deze wierook opent je hart voor (eigenwaarde en zelf-)liefde. Niet langer jezelf opofferen, maar voor jezelf zorgen. Wat een fijn vooruitzicht!
€8,95
Ohh dit is een fijne krachtpatser in wierookvorm! Dragon laat je van je afbijten en geeft de onuitputtelijke kracht om je eigen pad te bewandelen.
€8,95
Deze wierook haakt in op alles waar Isis voor staat en helpt jou om haar energie te ervaren en uit te dragen. Als Mysteriegodin laat zij je ook in contact komen met andere werelden.
€10,95
Raaf helpt je in te zien dat er veel facetten zijn en dat er verschillende manieren bestaan om naar een probleem (of een overgang) te kijken.
€8,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x