Korrelwierook

Sorteer op:

Kyphi werd in vervlogen tijden gebrand tijdens rituelen en magische werkzaamheden in het Oude Egypte, voornamelijk in de avonduren.
€10,95
Deze wierook opent je hart voor (eigenwaarde en zelf-)liefde. Niet langer jezelf opofferen, maar voor jezelf zorgen. Wat een fijn vooruitzicht!
€8,95
Niets meer buiten jezelf hoeven zoeken: besef dat je alles al in je draagt. Jij hoeft het alleen nog maar te ervaren. 
€8,95
Deze wierook haakt in op alles waar Isis voor staat en helpt jou om haar energie te ervaren en uit te dragen. Als Mysteriegodin laat zij je ook in contact komen met andere werelden.
€10,95
Spirit wordt door Star Child gezien als de alles doordringende levenskracht die overal en in iedereen aanwezig is.
€10,95
Gebruik deze bijzondere wierook voor het ontwikkelen van de intuïtie, om astrale reizen te vergemakkelijken, te visualiseren en om voorspellende dromen te ervaren. 
€10,95
Deze geur doet denken aan een heerlijk boshuisje. De kern gaat over het opnieuw diep kunnen aarden en je welkom voelen op deze wereld.
€8,95
'Ik word hier spontaan blij van!', riepen wij allebei toen deze wierook uit de doos tevoorschijn kwam.
€10,95
Hij is de groei van de bomen, het ruisen van de bladeren en de energie van het bruisende voorjaar: De Groene Man
€10,95
Dit is een harmoniserend mengsel in tijden van chaos en drukte (zowel fysieke als geestelijke druk).
€8,95
Raaf helpt je in te zien dat er veel facetten zijn en dat er verschillende manieren bestaan om naar een probleem (of een overgang) te kijken.
€8,95
De geur van ‘Metamorfose en Transformatie’
€8,95
Ohh dit is een fijne krachtpatser in wierookvorm! Dragon laat je van je afbijten en geeft de onuitputtelijke kracht om je eigen pad te bewandelen.
€8,95
Huisgemaakte korrelwierook in het creatieve lab van House of Elder.
Anti-winterdip blend!
€9,95
Starchild Korrelwierook Hecate
€10,95
Flight is door de vervaardigers opgedragen aan de Wicca-traditie en is bedoeld om je Ziel vrij te laten vliegen tijdens allerlei spirituele werkzaamheden.
€10,95
Brandt deze heerlijke en magische wierook om op reis te gaan naar de diepste mysteriën en naar de creatie van ons bestaan. 
€10,95
Huisgemaakte korrelwierook in het creatieve lab van House of Elder.
Deze is samengesteld met de intentie om te ondersteunen bij het aantrekken van iets nieuws in je leven of door te pakken wanneer je steeds die stap niet zet.
€9,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x