Smudging & Reinigingsproducten

Sorteren op:

Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur
€4,50
De werking van witte salie is vooral zuiverend. Het verjaagt negatieve energie en herstelt de harmonie. Daarnaast verbetert het de lucht kwaliteit en werkt het stres verlichtend. Witte salie staat bekend om haar scherpe en daardoor effectieve geur.
€8,95
Sweet grass staat ook bekend als holy grass en wordt wel eens ‘het haar van moeder aarde’ genoemd. Het is een brede grassoort, in Nederlands veenreukgras geheten.
€4,50
Deze fijne smudge helpt je liefde, bescherming, wijsheid en kracht aan te trekken. Als je niet lekker in je vel zit, veel moe, onzeker of verdrietig bent is dit een fijne kruidenbundel. Hij haalt negatieve vibes weg, waardoor jij zelf gemakkelijk kunt ont
€8,95
De werking van witte salie is vooral zuiverend. Het verjaagt negatieve energie en herstelt de harmonie. Daarnaast verbetert het de lucht kwaliteit en werkt het stres verlichtend.
Yerba Santa is een heilig kruid voor onder andere de Native Americ
€8,95
Te gebruiken voor het energetisch reinigen van ruimtes , bescherming tegen negatieve krachten en nog veel meer
€19,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abalon smudge schelp goed gebruiken. Op deze manier heb je een veilige ondergrond zodat er geen as op de vloer belandt die brandplekken kan achterlaten.
€12,50
Deze kruidenbundel brengt je voorspoed in de liefde of genezing na een gebroken hart. Het helpt je om meer open te staan voor liefde en licht. Wat je uitstraalt zul je ook aantrekken, dus brandt de smudge stick met je diepste verlangen en intentie.
€6,95
Wierookbrander voor het branden van korrelwierook of kruiden met behulp van houtskool.
€18,95
Wij kunnen dit zuiverende water heel erg aanbevelen om ruimtes te reinigen, maar ook voor persoonlijke zuiveringen tijdens healings en aura-clearings. 
€17,95
Een bundeltje lavendel onder je kussen leggen is alom bekend om een betere nachtrust te hebben. Maar ook door de kruiden gebundeld te branden kan je helpen om beter te ontspannen, los te laten en energieker te voelen na een goede nachtrust.
€8,95
Jeneverbes heeft een kalmerende, rustgevende en verfrissende werking. Vooral als je veel last hebt van stress of angsttoestanden, vermoeidheid of overspannenheid kun je deze ontgiftende smudgestick goed gebruiken.
De werking van witte salie is vo
€8,95
Als je meer verbinding wilt met boven of je eigen intuïtie kan het helpen dit kruid te doen ontsteken. Ceder kan je intenties bekrachtigen en zorgt verder voor spirituele reiniging en bescherming. Heerlijk voor tijdens een meditatie.
€8,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abelone mini schelp goed gebruiken.
€5,95
Als je graag kookt met Italiaanse kruiden weet je vast hoe heerlijk de keuken geurt als je met rozemarijn aan de slag gaat. Een kruidige en toch frisse geur. Ze verbetert je humeur doordat de prikkelende geur somberheid verdrijft.
€8,95
Deze frisse smudge is heerlijk voor alle zaken die met voorspoed en succes te maken hebben.
€4,50
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
€6,95
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
Jeneverbes: Fris, kruidig, dennenachtig, houtachtige geur.
€6,95
Biologische salie.
Voor ons handgeplukt en gebonden in de bergen van Griekenland door Alexander.
€8,95
Zoek je een alternatief voor de traditionele salie smudge? Probeer deze mooierd eens uit! Deze smudgestick is gemaakt van Yerba Santa: een uniek en (vinden wij!) heerlijk geurend kruid.
€6,95
Deze fijne smudge helpt je liefde, bescherming, wijsheid en kracht aan te trekken. Als je niet lekker in je vel zit, veel moe, onzeker of verdrietig bent is dit een fijne kruidenbundel. Hij haalt negatieve vibes weg, waardoor jij zelf gemakkelijk kunt ont
€12,95
De blend van witte salie en pepermunt versterkt de eigen werking van de kruiden en is een fijne combinatie.
€8,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x