Smudging & Reinigingsproducten

Sorteren op:

Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur
€4,50
Wij kunnen dit zuiverende water heel erg aanbevelen om ruimtes te reinigen, maar ook voor persoonlijke zuiveringen tijdens healings en aura-clearings. 
€18,95
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
€6,95
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
Jeneverbes: Fris, kruidig, dennenachtig, houtachtige geur.
€6,95
Energetische Huiszuivering Spray - White Sage & Palo Santo

Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) White Sage & Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt, wat deze s
€12,95
Staat prachtig op je altaar als symbool voor het element Lucht, maar werkt ook goed om de zuivering van smudging en/of wierook te ondersteunen. 
€3,95
Jeneverbes heeft een kalmerende, rustgevende en verfrissende werking. Vooral als je veel last hebt van stress of angsttoestanden, vermoeidheid of overspannenheid kun je deze ontgiftende smudgestick goed gebruiken.
De werking van witte salie is vo
€8,95
Wierookbrander voor het branden van korrelwierook of kruiden met behulp van houtskool.
€18,95
Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt, wat deze spray heerlijk èn eerlijk maakt.
€12,95
Energetische Huiszuivering Spray - French Lavender
Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) French Lavender, wat deze spray heerlijk èn eerlijk maakt.
€12,95
Energetische Huiszuivering Spray - White Sage/ Witte Salie
Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval)  White Sage/ Witte Salie gebruikt, wat deze spray heerlijk èn eerlijk maakt.
€12,95
De werking van witte salie is vooral zuiverend. Het verjaagt negatieve energie en herstelt de harmonie. Daarnaast verbetert het de lucht kwaliteit en werkt het stres verlichtend. Witte salie staat bekend om haar scherpe en daardoor effectieve geur.
€8,95
De blend van witte salie en pepermunt versterkt de eigen werking van de kruiden en is een fijne combinatie.
€8,95
Zoek je een alternatief voor de traditionele salie smudge? Probeer deze mooierd eens uit! Deze smudgestick is gemaakt van Yerba Santa: een uniek en (vinden wij!) heerlijk geurend kruid.
€8,95
Als je meer verbinding wilt met boven of je eigen intuïtie kan het helpen dit kruid te doen ontsteken. Ceder kan je intenties bekrachtigen en zorgt verder voor spirituele reiniging en bescherming. Heerlijk voor tijdens een meditatie.
€16,95
Biologische salie.
Voor ons handgeplukt en gebonden in de bergen van Griekenland door Alexander.
€8,95
Energetische Huiszuivering Spray - Sandelwood

Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) Sandelwood, hydrolaat en etherische olie. Er zijn geen chemische grondstoffen gebruikt, wat deze spray heerlijk èn eerlijk m
€12,95
Energetische Huiszuivering Spray - Pinyon
Aromatherapy sprays zijn op basis van een natuurlijke tinctuur van (in dit geval) Pinyon, wat deze spray heerlijk èn eerlijk maakt.
€12,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abalon smudge schelp goed gebruiken. Op deze manier heb je een veilige ondergrond zodat er geen as op de vloer belandt die brandplekken kan achterlaten.
€9,95
Staat prachtig op je altaar als symbool voor het element Lucht, maar werkt ook goed om de zuivering van smudging en/of wierook te ondersteunen. 
€3,95
Deze frisse smudge is heerlijk voor alle zaken die met voorspoed en succes te maken hebben.
€4,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x