Korrelwierook

Sorteren op:

Storax wordt gebruikt om het zelfvertrouwen te vergroten en ter bescherming van negatieve energieën.
€6,50
Deze harswierook is gemaakt volgens traditioneel recept en bestaat uit 4 harsen. Olibanum, Mirre, Benzoë en Storax. Pontifical heeft een zoete, kruidige geur en is zeer geschikt voor het reinigen van ruimtes.
€6,50
Op psychologisch niveau draagt deze wierook bij aan het ontwikkelen van wilskracht, zelfvertrouwen en leidinggevende capaciteit.
€6,50
Deze witte copal harswierook is heeft een heerlijke citrusgeur gemengd met de bossige geur van de den. Het bevordert het verlangen naar spiritualiteit en wordt gebruikt om zijn beschermende en zuiverende werking.
€6,50
Deze benzoë harswierook is afkomstig uit Laos en is zeer rijk aan vanille extracten, die haar zowel een harsachtige als een zoete amandelgeur geven. Deze zuiverende hars wordt gebruikt om geluk aan te trekken.
€6,50
Myrrhe harswierook is een hars extract uit een inheemse struik uit Arabië. Volgens de traditie bevordert deze naar anijs geurende wierook het ontwaken van de vrouwelijke kwaliteiten, de ontvankelijkheid en een grotere gevoeligheid voor de realiteit van de
€6,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x