Korrelwierook

Sorteren op:

Een mooi en stevig lepeltje om wierookhars of losse wierookkruiden op een houtskooltablet te leggen.
€4,95
Copal verminderd stress en laat je weer in je kracht staan, maar op een heel zachtzinnige wijze. Precies wat jij kan gebruiken op dat moment. 
€5,95
Dit is een zachte geur die absoluut niet overheerst (en daarom ook voor de beginnende wierook-fan geschikt is!) en die vrolijk maakt. Promoot een positieve instelling en een optimistische manier van communiceren. 
€5,95
Styrax is volzoet, zacht en heeft een ondertoon van amandelen. 
Het is een geur die liefde ondersteund, zelfvertrouwen promoot en de energie van engelen
€5,95
Deze bijzondere geur werkt zeer ondersteunend en troostend. Zij biedt verlichting bij somberheid, (seizoens-)depressie en slapeloosheid.
€5,95
Deze zachte geur overheerst niet, maar helpt je om tot het Hogere te reiken en in een ontspannen en liefdevolle staat van zijn te raken. 
€5,95
De geur is fris en citrus-achtig, maar tijdens het branden ervaar je de meer houterige kant en eerder de geur van specerijen.
€5,95
Deze pure wierookhars is warm, licht kruidig en zoet met een rokerige ondertoon. Het is een wat zwaardere wierook die van oudsher in vele rituelen en tijdens gebeden wordt gebrand.
€5,95
Een heerlijke blend die zich bij vele rituelen en meditaties goed laat inzetten. Een zachte zoetheid zonder te overheersen met een frisse ondertoon
€5,95
Een heerlijk pure wierookhars die troost geeft, een gevoel van harmonie creeert en verdriet en angsten verminderd.
€5,95
Een zorgvuldig samengestelde blend van wierookhars die is gericht op het healen van de chakra's en het ondersteunen van je emotionele lichaam.
€5,95
Een zorgvuldig samengestelde blend van wierookhars die is gericht op het beschermen van jouw energie en aura en het op afstand houden van ongewenste energieën.
€5,95
Handig tangetje voor het beetpakken van brandende kooltjes (korrelwierook).
€6,95
Een zacht en zuivere wierookhars die is gericht op het creëren van een bubbel van prettige energie om in te ontspannen, uit te rusten en tot jezelf te komen.
€5,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x