Wierookstokjes

Sorteren op:

Wierookstokjes van pure Copal
€6,50
Deze wierook bestaat alleen uit Palo Santo en natuurlijke bindingsmiddelen.
€5,50
Palo Santo Wierook met Copal
€5,50
Wierook van natuurlijk Sandelhout en Olibanum
€6,50
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
Jeneverbes: Fris, kruidig, dennenachtig, houtachtige geur.
€6,95
Toen we deze smudge wierookblaadjes tegenkwamen, moesten we deze proberen!
€6,95
Agarhout werkt verzachtend en kalmerend, gaat depressie tegen en ontspant een drukke geest. 
Goede geur tegen stress en chaotische gedachten.
€8,95
In een prachtige cadeauverpakking komt deze luxe en perfect gebalanceerde combinatie van amber en roos. De zwaarheid van de amber gaat perfect samen met de speelsheid van roos. Voor een heerlijk verwenmomentje..
€8,95
Een van onze lievelings..! <3 Donker en rijke geur van Sandelhout; heerlijk voor tijdens meditatie of bijvoorbeeld om even diep bij te ontspannen en bij thuis te komen. Fijne unisex geur.
€8,95
Een optimistische en haast water-achtige geur. Sensueel van aard en tegelijkertijd heel toegankelijk en bloemig. Dromerig en een tikkeltje poederig qua geur. Heerlijk voor tijdens balancerend chakra-werk of maanrituelen.
€8,95
In een prachtige cadeauverpakking komt deze heerlijke geur van Carolina Den. Een frisse en zuiverende geur waarmee jij je gelijk in de bossen en wouden waant. Deze wierook bevat dennennaalden van de bekende Carolina dennenboom (lokaal geteeld).
€8,95
Een krachtige maar niet-overheersende geur die optimistisch maakt. Deze wierook bevat ceder uit het Atlas gebergte in Marokko (lokaal geteeld).
€8,95
In een prachtige cadeauverpakking komt deze heerlijke geur van amber and opium, met een aardse ondertoon van sandelhout. Sandelhout werkt verzachtend en kalmerend, gaat depressie tegen en ontspant een drukke geest. Goede geur tegen stress en chaotische ge
€8,95
Een krachtige en donkere geur; absoluut niet voor watjes(maar doorgewinterde wierookliefhebbers). Een heel bijzondere ervaring; elke keer weer.
€8,95
Dit is echt ontzettend bijzonder. Een heel donkere hout geur van het hars van de agarwood boom. Oud heeft een heel zware en donkere houtgeur. Ons doet het denken aan de geur van vochtige aarde en oeroude bomen en aardetempels.
€8,95
De geur doet denken aan chocolade, fluweel, zoet hout en heeft haast iets weg van bockbier: bitter en zoet tegelijk. Hoe dan ook; een heel warme geur.
€8,95
Palo Santo wordt perfect aangekondigd bovenop een donkere oudh-noot, aangevuld met Palo's hoge houtachtige noot met een vleugje kruidengroen.
€8,95
Kruidig en zoet en gewoonweg goddelijk. Opschonen wordt een waar feestje! ;)
€8,95
Een puur en heerlijk nostalgische geur. Een zware bloemengeur met een hint van poederig groen. Een geur waar je elke keer weer vrolijk van wordt.
€8,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x