€ 50,00 Incl. btw

Dit consult gaat over het ervaren van de Kracht en de Liefde van de Godinnen. Over het ervaren wie JIJ bent en wat jij mag brengen naar deze wereld. 

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Een bijzondere reading

Dit consult gaat over het ervaren van de Kracht en de Liefde van de Godinnen. Over het ervaren wie JIJ bent en wat jij mag brengen naar deze wereld.

De Godin legt contact met jouw Ziel en geeft een persoonlijke boodschap over de wensen, de angsten en de dromen die zich in jou bevinden. Zij geeft steun en houvast, vertrouwen, inzicht, richting, Liefde en bovenal heel veel Kracht. Kracht om door te gaan. Kracht om boven jezelf uit te stijgen. Kracht om de juiste keuzes te maken en de toekomst volledig in te stappen.

Vooraf weet ik niet wat zij zal zeggen. Weet ik niet welke onderwerpen besproken worden en welke delen in jou zullen worden getransformeerd door Haar Wijsheid. Maar dat De Godin zich zal manifesteren is een feit. En dat Haar boodschap jou zal raken is een gegeven. 

De energie van de healing (welke automatisch stroomt zodra de Godin spreekt), Haar woorden en de wijsheid zorgen samen voor een heel waardevol consult dat je nog lang bij zal blijven. 

Zes Godinnen
Maak je keuze, van wie zou jij een boodschap willen ontvangen?

Isis                   Godin van Spiritualiteit en Liefde
Hathor              Godin van Vreugde en Vrouwelijkheid
Persephone      Godin van de Mysteriën 
Athena             Godin van Wijsheid en Daadkracht
Mahadevi         Godin van Moederschap en het Leven
Kali                  Godin van Cycli en Wedergeboorte

 

Voor wie is dit consult geschikt?

1. Voor ieder mens die het gevoel heeft vast te zitten in dit leven op emotioneel en/of spiritueel niveau en graag informatie ontvangt over vooruit kunnen kijken en de toekomst tegemoet gaan.

2.
Voor iedereen die de ondersteuning van de Godin wenst te ontvangen en Haar wijze woorden tot zich wil nemen. 

3. Voor iedereen met interesse in de spirituele wereld die op zoek is naar persoonlijk advies over wat bij jou persoon en jouw ziel past. Zie je door de spirituele bomen het bos niet meer? Dan is dit jouw consult. 

Online Consult
Dit consult wordt online via videochat gegeven, waarbij de channeling live voor jou wordt uitgevoerd. Aan het einde van de boodschap die je van de Godin ontvangt is er ruimte om haar een vraag te stellen als je toelichting op de boodschap nodig hebt of een specifieke vraag wenst voor te leggen. Maar het consult draait uiteindelijk om de boodschap, niet om de vragen.

Heb je interesse in het werken met Godinnen en wil je meer over hen te weten komen? Kijk dan ook eens naar de maanvieringen die Felice organiseert in Haarlem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x