€ 29,95 Incl. btw

Deze hangers zijn speciaal voor House of Elder gemaakt met de intentie om altijd de Godin met je mee te kunnen dragen. Of dit nu voor een (reis-)altaar is of met een koordje om je nek als ketting.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Edelstenen hanger van de Godin

Lengte 6 cm
Exclusief koordje (zijn beschikbaar in verschillende kleuren)

Deze hangers zijn speciaal voor House of Elder gemaakt met de intentie om altijd de Godin met je mee te kunnen dragen. Of dit nu voor een (reis-)altaar is of met een koordje om je nek als ketting:

De Godin kan op deze manier overal met jou mee naartoe. 

Er zijn verschillende steensoorten beschikbaar, die elk hun eigen betekenis hebben in combinatie met de Godin, maar die ook enkel al om de steensoort prachtig zijn om als ketting te dragen <3

Welke Godin spreekt jou aan? 

Amethist Godin
Deze hanger symboliseert de Godin in haar magische en spirituele aspect, maar ook de lentegodinnen, zoals Flora, Vana, Titania en Persephone. Draag deze hanger om in contact te komen met je eigen mediamieke gaven en om de boodschappen van de Godin duidelijk te kunnen waarnemen. 
Daarnaast geeft deze hanger bescherming aan de hooggevoeligen onder ons, dankzij de link met amethist: die een subtiele maar sterke frequentie bescherming geeft in combinatie met deze godinnenvorm. 

Amethist

Amethist is een heerlijke en veelgevraagde steen binnen Elder vanwege haar beschermende en helende werking.

Het is een zeer spirituele steen die de intuïtie vergroot en die je helpt om de bovenste chakra's te ontwikkelen. Daardoor komen je mediamieke gaven meer naar voren, met name wanneer je aan het begin van je spirituele ontdekkingsreis staat.

Maar amethist kan nog veel meer: Deze steen laat je oprecht naar jezelf kijken en laat je inzien wat er moet veranderen om de beste versie van jezelf te worden. Zij richt zich ook op het hart en laat jou keuzes maken gebaseerd op wat jouw hart en ziel willen in het leven.

Zij helpt ook met het verwerken met emoties en emotionele gebeurtenissen en biedt zachte troost en stabiliteit. Daardoor is amethist ook een heel fijne meditatiesteen, plus zij maakt het hoofd rustig.

Amethist zuivert het aura en heeft een helende werking op (woon-)ruimten, waar zij de effecten van ruzie en onenigheid uit huis zuivert. Ook de slaapkamer vaart wel bij amethist: zij helpt met slapen en prettig dromen.

Wanneer er zich kwarts in jouw amethist bevindt (amethistkwarts), dan versterkt dit de werking van amethist.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x