€ 29,95 Incl. btw

Deze hangers zijn speciaal voor House of Elder gemaakt met de intentie om altijd de Godin met je mee te kunnen dragen. Of dit nu voor een (reis-)altaar is of met een koordje om je nek als ketting.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Edelstenen hanger van de Godin

Lengte 6 cm
Exclusief koordje (zijn beschikbaar in verschillende kleuren)

Deze hangers zijn speciaal voor House of Elder gemaakt met de intentie om altijd de Godin met je mee te kunnen dragen. Of dit nu voor een (reis-)altaar is of met een koordje om je nek als ketting:

De Godin kan op deze manier overal met jou mee naartoe. 

Er zijn verschillende steensoorten beschikbaar, die elk hun eigen betekenis hebben in combinatie met de Godin, maar die ook enkel al om de steensoort prachtig zijn om als ketting te dragen <3

Welke Godin spreekt jou aan? 

Godin van Fluoriet
Geeft jou creativiteit en brengt je in contact met jouw innerlijk kracht. Het laat je kennismaken met al jouw facetten en unieke gaven, zowel aards als spiritueel. Deze steen gaat om het verwerken van emoties en als godinnenhanger helpt de fluoriet jou om jezelf nog beter te leren kennen en om te durven accepteren wie je bent. Godinnen die bij deze hanger horen zijn: 
Morgaine le Fay, Freya en Sif. Ook verschillende engelen behoren tot de frequentie van deze hanger. 

Fluoriet uitleg:
Fluoriet is een prachtige steen om te zien en komt voor in vele kleurschakeringen.

Het is een steen die iedereen zonder problemen om de nek kan hangen: fluoriet kan met iedereen door één deur: kinderen en volwassenen, jong en oud.

Zij beschermt en stabiliseert wat er onrustig is. Vergroot het zelfvertrouwen, de zelfstandigheid en het concentratievermogen, waardoor fluoriet ook een heel fijne studiesteen is!

Maar zij helpt ook om meer structuur in ons leven en werk aan te brengen en laat onze eigen foutieve denkpatronen en beperkende overtuigingen verdwijnen nadat er begrip is ontstaan over waarom wij zijn wie wij zijn. Emoties in het bijzonder worden harmonieus dankzij de invloed van fluoriet.

Fluoriet beschermt tegen straling en ruimt straling ook op (dat weten niet veel mensen, maar fluoriet is echt een alleskunner). Ook maakt zij buigzaam wat stijf was, zowel in onze geest als in gewrichten en botten.

Fluoriet is een heerlijke steen voor mensen met een (iets te) druk bestaan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x