€ 26,95 Incl. btw

Prachtige hangers van edelsteen met een New Age Spiraal Godin. Staat voor wedergeboorte, geluk en vrouwelijkheid.

Niet op voorraad
Levertijd:
1 - 2 weken indien leverbaar (neem graag even contact met ons op)

Edelstenen hanger van de Godin

Lengte 4 - 5 cm
Exclusief koordje (zijn beschikbaar in verschillende kleuren)

Deze hangers zijn speciaal voor House of Elder gemaakt met de intentie om altijd de Godin met je mee te kunnen dragen. Of dit nu voor een (reis-)altaar is of met een koordje om je nek als ketting:

De Godin kan op deze manier overal met jou mee naartoe. 

Er zijn verschillende steensoorten beschikbaar, die elk hun eigen betekenis hebben in combinatie met de Godin, maar die ook enkel al om de steensoort prachtig zijn om als ketting te dragen <3

Welke Godin spreekt jou aan? 

Amethistkwarts
Dit is onze spirituele Godin, die helpt je intuïtie te ontwikkelen, de energieën om je heen te begrijpen en om je eigen paranormale gaven te vergroten. Wij ervaren hier de energie van Aphrodite/Circe bij. 

Aventurijn Blauw
Deze Godin helpt de balans in jezelf (terug) te vinden en zorgt voor een zachte healing van alle chakra's, waardoor jij steeds meer jezelf kunt worden en uiten. Troost in Godinvorm. Wij ervaren hier een Moeder Maria/Flora energie bij.

Aventurijn Groen
Opent het hart en hartchakra. Laat je oprecht en met liefde naar jezelf kijken en rust vinden in de wetenschap dat je goed bent zoals je bent. Wij ervaren hier de energie van Freya/Brighid bij. 

Bergkristal
Deze Godin gaat recht op haar doel af, geeft energie en maakt dat je door obstakels heen breekt. Een heerlijke doorzetter die jou helpt om (jezelf met) meer kracht neer te zetten. Wij ervaren hier een Kwan Yin/Hathor energie bij. 

Fluoriet
Een prachtige Godin met verschillende kleurencombinaties die vrolijkheid en optimisme uitstraalt. 
Een fijne steen om met je te dragen voor healing en verzachting. Wij ervaren hier een Artemis/Io energie bij. Wij ervaren hier een Laksmi/Inanna energie bij. 

Jaspis Groen
Een prachtige steen die een connectie met de Aarde geeft. Het is een fijne godin om hekserij mee te onderzoeken en de werking van de 4 elementen in jezelf en in de wereld. Wij ervaren hier een Gaia/Blodeweudd energie bij. 

Labradoriet
Deze Godin geeft bescherming en zorgt ervoor dat jouw energie helemaal voor jou blijft. Is een krachtige steen om bij je te dragen die positiviteit en wijsheid met jou deelt. Wij ervaren hier een Hecate/Demeter energie bij.

Lapis Lazulli
Deze Godin gaat over communicatie, samenwerking en ideeën tot uiting brengen. Een creatieve dame die jou helpt om tot creëren over te gaan, nieuwe projecten uit te werken en een Godin die helpt met het spreken in het openbaar, met nuance en charme. Wij ervaren hier een Isis/Anahita energie bij. 

Rookkwarts
Deze Godin geeft een heerlijke balans tussen de Aarde en het Universum en helpt jou om jouw plaats in het geheel te begrijpen. Plus zij verstevigd jouw gronding en helpt met spirituele groei. Wij ervaren hier een Athena/Danu energie bij.

Zoïsiet
Deze Godin is heel vrouwelijk en helpt om onze eigen vrouwelijke energie te uiten. Vruchtbaarheid, spiritualiteit en de wijze kennis van generaties voorouders en vrouwen worden ontsloten met deze Godin. Wij ervaren hier Morrighan/Kali energie bij.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x