€ 19,95 Incl. btw

De harmonische werking van dit symbool helpt je om balans te creëren in je leven. Het vergroot je levensvreugde en ondersteunt je in je reis naar je diepere zelf en het ervaren van spirituele diepgang.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Hanger Hout 'Flower of Life'

Materiaal hanger: berkenhout
Inclusief ketting: waxkoord
Lengte ketting: 48 cm

Diameter kleine hanger: 3 cm
Diameter grote hanger: 5 cm

Bij Elder worden wij heel blij van de heilige geometrie. Die symmetrische schoonheid die overal in de natuur is terug te vinden, het is bijna niet te geloven. Maar altijd zò prachtig. Deze serie houten hangers is geïnspireerd op deze symmetrische natuurlijke patronen en zijn bedoeld om de drager van een energieboost te voorzien: kracht, balans, of liefde. Felice draagt graag de 'Flower of Life' uit deze serie, die staat voor de onderliggende eenheid van alles. Welke hanger spreekt jou aan? 

Flower of Life
De Flower of Life is een van de oudste symbolen in de menselijke geschiedenis. In het Oude Egypte is hij op tempelmuren gevonden, als ook in India en (volgens de legendes) Lemurië en Atlantis.
In de geometrie van dit symbool ligt alle informatie van de natuur opgeslagen. Het is de blauwdruk van onze wereld. Beginnend met de Seed of Life in het midden, ontstaat tijdens de groei van het heelal vanzelf de Flower of Life, waarin alles is terug te vinden. 

Werking van deze hanger
De harmonische werking van dit symbool helpt je om balans te creëren in je leven. Het vergroot je levensvreugde en ondersteunt je in je reis naar je diepere zelf en het ervaren van spirituele diepgang. Ook biedt de Flower of Life een sterke bescherming op spiritueel gebied.

Voel je veilig door te beseffen dat je onderdeel bent van een groter geheel. Stel jezelf voor als de middelste cirkel en jouw leven als de cirkels daaromheen. Welke cirkels zou je dicht bij je willen houden en welke eigenlijk niet? Deze hanger helpt je daarin te shiften en om voorwaarts te gaan op jouw persoonlijk levenspad. 

Herkomst: Nederland. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x