€ 19,95 Incl. btw

De Gulden Snede is een groeipatroon dat overal in de natuur terug te vinden is en die (voor ons) de oneindige en liefdevolle aandacht symboliseert waarmee Moeder Natuur haar Aarde heeft gevormd.  

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Hanger Hout 'Golden Spiral'

Materiaal hanger: berkenhout
Inclusief ketting: waxkoord
Lengte ketting: 48 cm

Diameter kleine hanger: 3 cm
Diameter grote hanger: 5 cm

Bij Elder worden wij heel blij van de heilige geometrie. Die symmetrische schoonheid die overal in de natuur is terug te vinden, het is bijna niet te geloven. Maar altijd zò prachtig. Deze serie houten hangers is geïnspireerd op deze symmetrische natuurlijke patronen en zijn bedoeld om de drager van een energieboost te voorzien: kracht, balans, of liefde. Felice draagt graag de 'Flower of Life' uit deze serie, die staat voor de onderliggende eenheid van alles. Welke hanger spreekt jou aan? 

Golden Spiral - De Gulden Snede
Aan de Seed of Life, in het midden van deze hanger, ontspruiten zes gouden spiralen die tegen de klok in draaien. Zij symboliseren oneindigheid en groeien volgens de “gulden snede”. Een groeipatroon dat overal in de natuur terug te vinden is en die (voor ons) de oneindige en liefdevolle aandacht symboliseert waarmee Moeder Natuur haar Aarde heeft gevormd.  

Werking van deze hanger
De natuurlijke groei in dit symbool helpt je om overvloed te genereren in jouw leven op elk wenselijk gebied. Met gemak en plezier zal je de juiste omstandigheden en middelen aantrekken, omdat dit symbool je helpt herinneren dat jij deel bent van die eeuwige creatiekracht van Moeder Aarde, die met aandacht elk detail tot in perfectie heeft geschapen, ook in jou <3

Wanneer je creëert vanuit je hart sta je volledig in je kracht. Je hebt toegang tot een oneindige bron van energie. Dit symbool herinnert je eraan dat jij zelf die oneindige bron van energie bent.

Herkomst ketting: Nederland. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x