€ 19,95 Incl. btw

Het Ramaya symbool staat voor bewuste liefde en deze mogen uitstralen en ontvangen.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Hanger Hout 'Ramaya'

Materiaal hanger: berkenhout
Inclusief ketting: waxkoord
Lengte ketting: 48 cm

Diameter kleine hanger: 3 cm
Diameter grote hanger: 5 cm

Bij Elder worden wij heel blij van de heilige geometrie. Die symmetrische schoonheid die overal in de natuur is terug te vinden, het is bijna niet te geloven. Maar altijd zò prachtig. Deze serie houten hangers is geïnspireerd op deze symmetrische natuurlijke patronen en zijn bedoeld om de drager van een energieboost te voorzien: kracht, balans, of liefde. Felice draagt graag de 'Flower of Life' uit deze serie, die staat voor de onderliggende eenheid van alles. Welke hanger spreekt jou aan? 

Ramaya
Het Ramaya symbool staat voor bewuste liefde. In het midden is een oog afgebeeld, dat symbool staat voor het pure bewustzijn, jouw ware natuur (ook wel Hogere Zelf geheten). De cirkel in het midden van het oog staat voor de oorsprong, eenheid, De Grote Godin; die krachtige en liefdevolle energie van waaruit wij allemaal zijn ontstaan. Het hart laat twee wederhelften zien die zich verbinden. Deze hanger toont liefde en compassie.

Werking van deze hanger
Dit krachtige symbool is tot stand gekomen door het combineren van bewustzijn en liefde.
Het helpt om je hart te openen voor alle delen van jezelf en de ander, maar ook om levensgebeurtenissen te accepteren en met een open hart te benaderen. Daarnaast laat dit symbool je ook weer in contact komen met de Liefde in jezelf. 

Herkomst ketting: Nederland. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x