€ 7,50 Incl. btw

Mos Opaal is de beste vriend van de hooggevoelige mens.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Hangertje Mos Opaal

Voor aan een ketting of met speldje op je kleding.
Ieder hangertje is persoonlijk uitgekozen en door ons energetisch gezuiverd en opgeladen.

Mos opaal lijkt erg op dendriet opaal, maar is in onze ogen toch werkelijk een andere steen. Vooral ook omdat de energie onmiskenbaar verschilt.

Deze steen spreekt tot de verbeelding en laat het derde oog op liefdevolle en zachte wijze openen. 

Met jou emoties gaat de steen ook zacht om. Mos Opaal is erg gericht op de hooggevoelige mens en hij raakt precies de juiste snaar in het ondersteunen van HSP'ers (Hoog Sensitieve Personen): 
Een hooggevoelig mens moet zich eerst veilig voelen voordat het hart kan worden geopend, voordat adviezen kunnen worden ontvangen, voordat liefde kan worden ervaren. 

Deze krachtige steen helpt de emoties op weg en maakt ontvankelijk voor liefde, maar sterkt het lichaam en de geest ook tegen de hardheid van alledag. Juist dan kan de HSP'er ontvangen.  

Mos opaal is daarnaast ook een steen die je helpt tussen de werelden te bewegen, omdat hij een connectie heeft met het rijk van de natuurwezens. De steen laat jou in contact staan met natuurwezens (zij worden erdoor aangetrokken) en helpt om de communicatie met hen te verbeteren, maar ook de communicatie in het algemeen verbetert Mos Opaal.

Mos Opaal is de beste vriend van de hooggevoelige mens. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x