Lama Karta
€ 7,50 Incl. btw

Behandeld worden onder meer geschiedenis, de grondbeginselen van het boeddhisme, filosofie, psychologie, meditatietechnieken, ethiek, boeddhisme en het Westen.

Op voorraad
Levertijd:
1 - 3 werkdagen

Inleiding tot het Boeddhisme - Lama Karta
Nieuwstaat

Nederlands

Lama Karta, zoon van Tibetaanse ouders, bracht zijn jeugd door in India, nabij Kaloe Rinpochee, een vooraanstaande boeddhistische meester. Hij deed zijn studies in het klooster van Sanada en volgde tevens les op een Engelse school in Darleeling. Sinds 1987 resideert Lama Karta in België. Lama geeft voortdurend voordrachten en cursussen in Nederland, België en Frankrijk. Zijn eerste boek "Inleiding tot het boeddhisme" wordt als basislectuur over Boeddhisme aanbevolen.

Algemene inleiding in kort bestek op het boeddhisme. Behandeld worden onder meer geschiedenis, de grondbeginselen van het boeddhisme, filosofie, psychologie, meditatietechnieken, ethiek, boeddhisme en het Westen. Met verklarende woordenlijst, verspreidingskaarten en overzichten van de historische ontwikkeling van het boeddhisme in diverse Aziatische landen en een lijst van aanbevolen lectuur. De auteur is een Tibetaanse monnik die in Belgie onderwijs geeft in het boeddhisme. Bevat een lijst adressen van boeddhistische instellingen in Nederland en Belgie. Een niet te diepgravend maar sympathiek boek voor opvoeders en in het onderwijs. Deze editie heeft een andere lay-out en er zijn minimale tekstuele wijzigingen aangebracht.

Vertaling door: Frans Goetghebeur
Paperback
117 pagina's
ISBN: 9789074815062
Uitgeverij: Kunchab Publicaties

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x