€ 8,95 Incl. btw

Ohh dit is een fijne krachtpatser in wierookvorm! Dragon laat je van je afbijten en geeft de onuitputtelijke kracht om je eigen pad te bewandelen.

Op voorraad (1 stuks)
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Korrelwierook Dragon

Ohh dit is een fijne krachtpatser in wierookvorm! Dragon laat je van je afbijten en geeft de onuitputtelijke kracht om je eigen pad te bewandelen. Jaag je eigen waarheid achterna en zet het leven neer dat jij voor ogen hebt! Oftewel: Laat je Draak in jezelf los ;-) 

Want hoe vaak worden wij niet als draak beschreven als wij eigenwijs weten wat wij nodig hebben in het leven en weten welk pad wij wensen te bewandelen? Niet langer in je eigen schulp kruipen!
Sla die drakenvleugels uit en voel hoe je oplaadt met nieuwe energie!

Werking
Doen wat je zelf wilt: durf die draak te zijn en je innerlijke Ik laten zien. Deze wierook helpt je te zijn die je werkelijk bent, met alles wat daarbij hoort! Ga daarvoor staan en wees trots op wie jij bent!
Het inzetten voor Moeder Aarde, het communiceren over de diepere dingen des levens, en gronding geven aan jezelf en anderen: Laat maar voelen wie je bent.

En… vuur spuwen mag van ons best!

Potje met korrelwierook
Per keer heb je maar een klein beetje wierook nodig. Zo doe je dus best lang met dit potje.
Korrelwierook is de meest pure vorm van wierook: het zijn simpelweg kruiden, harsen, bloemen en vruchten. En dat ziet er nog mooi uit ook!

Hoe te gebruiken?
Korrelwierook kun je gebruiken op een brandend houtskooltje.
Je steekt het houtskooltje aan en legt een klein beetje wierook erop, of: 

Persoonlijke tip van ons: schaf een aromabrandertje aan, druk een dun laagje aluminiumfolie in het bakje en doe daar een theelepeltje korrelwierook in.
Wanneer je een kaarsje in het aromabrandertje aansteekt, komt de geur door de warmte van het kaarsje vrij. Dit geeft een iets subtielere geurverspreiding en minder rook in huis. Plus je doet iets langer met je potje wierook! Win-win!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x