€ 44,95 Incl. btw

Met dit altaar heb je een kant en klare krachtplek in handen dat je kunt neerzetten waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt: in huis, praktijkruimte, caravan, slaapkamer, onderweg op vakantie, of waar je maar wil.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Kracht Altaar - Grenzen Stellen

Limited Edition, slechts 1 beschikbaar

Inclusief uitgebreide informatie, stokjes palo santo, seleniet, wenskaars, een thematische ansichtkaart, verschillende stenen en een altaar van handgeschept papier. 


Met dit altaar heb je een kant en klare krachtplek in handen dat je kunt neerzetten waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt: in huis, praktijkruimte, caravan, slaapkamer, onderweg op vakantie, of waar je maar wil. Daar creëer je de juiste ambiance om elke plek tot een gewijde plaats te maken. 

Hoe gebruik je dit altaar?
Klap het altaar open naast je en stem af op welke steen je nodig hebt. Met die steen in handen mediteer je. Steeds weer als je mediteert, of even de rust in jezelf opzoekt, dan zullen de stenen aan kracht toenemen en daarmee ook de kracht in jezelf activeren. 

Hoe meer je het altaar en de stenen gebruikt, des te sterker het effect. Natuurlijk kun je het altaar ook permanent in huis neerzetten en enkel inklappen en meenemen wanneer je op reis gaat. 
 
Wij hebben alvast 4 stenen aan jouw altaar toegevoegd zodat je een vliegende start kunt maken met jouw verzameling krachtvoorwerpen. 

Thema: Grenzen Stellen
Een belangrijk thema voor veel mensen is het stellen van grenzen. In je werk, in vriendschappen en ook in je relatie. Hierbij is het van belang om het liefdevolle contact met jezelf centraal te stellen. En realiseer je dat hooggevoelige mensen vaak moeite hebben met dit onderwerp, en dat je bij vlagen weer in die oude patronen van het jezelf wegcijferen kunt vallen, ongeacht hoe goed je van tevoren bezig was met het beschermen van jouw grenzen. Deze stenenset geeft je een steuntje in de rug en helpt je om te bepalen waar en hoe de grenzen vastgehouden mogen worden.

Dit altaar bevat de volgende stenen:
Bergkristal, Gele Calciet, Tijgeroog en Labradoriet

Deze stenenset is wat groter uitgevallen waardoor het kan zijn dat het altaar niet geheel sluit wanneer de stenen daarin opgeborgen zijn. 

Elke altaarset komt met uitgebreide informatie over de stenen. 
 
Meditatie
Mediteren met dit altaar en de stenen kan je op meerdere manieren doen. Sowieso zijn er verschillende methodes van meditatie, dus kijk voor jezelf welke techniek goed voelt, waar je aanleg voor blijkt te hebben en welke techniek je het mooiste resultaat geeft.
 
- Ga ontspannen zitten met de steen in je handen. Adem de energie van de steen in en adem je eigen energie uit naar de steen toe. Na enkele ademhalingen is er een link gelegd en kun je in je eigen lichaam waarnemen wat de steen doet. 
 
- Houdt de steen tegen een chakra aan en ervaar bij jezelf wat dit doet. Vaak reageren sommige chakra's heftiger dan anderen: houdt je grenzen in de gaten. Mediteren hoort niet oncomfortabel te zijn.  
 
- Neem een steen in je hand en visualiseer jezelf in een mooie omgeving. Vraag de steen de vorm van een symbool of personage in deze omgeving aan te nemen en kijk welke informatie je via deze weg ontvangt.   
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x