€ 79,95 Incl. btw

Prachtige 19e eeuwse gravures gecombineerd met landschappen en portretten uit alle windrichtingen creëren een geheel eigentijds tarotspel, geïnspireerd door Rider Waite.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd


Het Lua Tarot

Met de tarot en orakelkaarten van Maree Bento heeft House of Elder iets heel bijzonders in handen! Nu voor het eerst zijn ze in Nederland te verkrijgen. Felice was al langer fan van de 19de eeuwse invloeden van Maree’s decks, de, prachtige ontwerpen die tot de verbeelding spreken en het romantische karakter van de kaarten (zonder af te doen aan hun power!).
Ook zijn het decks waarbij er gekeken wordt om zo all-inclusive te zijn als mogelijk.
In de kaarten worden dan ook verschillende culturen naar de voorgrond gebracht en bij de Lenormand decks zijn er zelfs verschillende ‘persoonkaarten’ om uit te kiezen. Op deze manier kan iedereen een persoonlijke connectie met deze kaarten ervaren en de intuïtie nog dieper laten spreken.

 Alle decks van Maree worden met oog voor detail gemaakt en prachtig afgewerkt, wat je terugziet in de details van de kaarten, hun stevige opbergdoosjes/tins en de informatie die bij de tarot sets en het Divine Muses Oracle wordt meegegeven.

Met één van deze decks zal je jouw readings naar een nieuw niveau tillen, ook door het samenvoegen van informatie uit de astrologie, Westers Occultisme, Archetypen en Jungiaanse psychologie.

Op deze pagina lees je meer over:

Het Lua Tarot

Stap door het Lua Portaal, waar Wijsheid & Verwondering elkaar ontmoeten.

Lua is het Portugese woord voor de maan, a lua. Je kent wellicht de Spaanse variant, la luna. De maan haar zilvergrijze tinten komt terug in het gehele Lua tarot. De kaarten kregen hun vorm in een creatief proces van intuïtie en zelfreflectie. De naam doet haar afkomst eer aan.

Binnen het Lua Tarot ligt de kennis van het Al-Wetend zijn besloten. Door met haar te werken, open je de portalen naar de wijsheid van de maan, die van oudsher onze intuïtie versterkt. Het Lua Tarot is gemaakt met behulp van prachtige 19e eeuwse gravure van buitengewone landschappen en portretten van over de hele wereld. Het zijn fragmenten van een verloren era, maar ademt tegelijkertijd nieuw leven in deze oude tijden. De combinaties van landschappen en personen zorgt voor een modern deck voor moderne kaartleggers.
Het Lua tarot leent zich bijzonder goed voor voorouderwerk, innerlijk werk en magie.

En onthoudt: Het Lua Tarot is een portaal.
Daarachter vindt je een wereld waar maanlicht over het landschap schijnt. Een droomwereld die je in contact brengt met je innerlijke wijsheid. Stap mee door deze deur naar de achterliggende waarheid.  

OVER DE KAARTEN
 
○ 80 kaarten, inclusief een titelkaart 
○ 22 Grote Arcana kaarten
○ De Grote Arcana is ongenummerd, zodat mensen hun eigen nummering kunnen aanhouden
○ Jugdement/Het Oordeel heet in het Lua Tarot ‘Evolution’ 
○ 56 Kleine Arcana kaarten
○ Er wordt gewerkt met Wands (Staven), Cups (Kelken), Swords (Zwaarden) and Coins (Pentakels)
○ Ook zijn er de Pages (Schildknapen), Knights (Ridders), Queens (Koninginnen), Kings (Koningen)
○ Geen naakt of horror – geschikt voor alle leeftijden
○ Standard tarot maat: 70 mm×120 mm
○ Omkeerbare achterkanten voor het uitleggen van omgekeerde kaarten
○ 350gsm Satijn Finish Kaart Karton
○ Stevig en decoratief doosje 

OVER HET BIJGELEVERDE BOEKJE 

○ Uitgebreid, in totaal 160 pagina’s
○ Inclusief introductie tot de tarot & informatie over de totstandkoming van het Lua Tarot
○ Sleutelwoorden, Golden Dawn titel, Astrologie en beschrijving voor elke kaart
○ Uitleg voor hoe de kaarten te lezen en te gebruiken
○ Suggesties voor kaartleggingen
○ Afmeting: 70 mm x 120 mm

Het begeleidende boekje van de Lua Tarot is gebaseerd op het handboek van Maree’s Antiquarian Tarot. Het is duidelijk en bondig maar biedt de nieuwe leerling voldoende informatie over elke kaart. De bijlage heeft tabellen en verwijzingen om het leren van de tarot toegankelijk te maken. Inclusief:

Myers-Briggs Type Indicatoren verbonden aan de Hof kaarten
- Ja, Nee, Misschien kaarten
- Tabellen met snelle toegang tot kernwoorden
- Lijst van tarot verbindingen

Als de tarot helemaal nieuw voor je is dan biedt dit een degelijke eerste introductie. Als je al een ervaren kaartlegger bent, dan biedt het boek gedetailleerde informatie over de kaarten en legt uit waarom bepaalde symbolen zijn gebruikt om je verdiepende handvaten te geven. 

Veel van de moderne occulte wijsheid is doorgegeven vanuit de Hermetic Order of the Golden Dawn. Heel veel decks en boeken zijn hierdoor geïnspireerd. Maree’s kennis komt van deze Westerse occult bronnen. Paul Foster Case heeft, in zijn eerste schriften en studies, informatie vanuit de Hindoeïstische filosofie vanuit de perspectief van de Westerse occult opgenomen. Deze tarotgids is voor een groot deel gebaseerd op heilig tarot en occult mystiek en bevat informatie over de chakra’s. Er is een bijlage over de chakra’s met de occulte en Hindoeïstische verbindingen. Dit is niet bedoeld als connectie met de tarot betekenissen maar om eenieder te helpen om de magie meer te belichamen en om de intuïtie te helpen richten door meditatie en reflectie.-----------------------The Lua Tarot 


Step Through the Lua Portal, Where Wisdom & Wonder Meet.

Within the glow of the Lua Tarot, there is a luminescent prescience. Opening portals with the moon as satellite. Conjuring the subconscious doorway—a divination portal where wisdom and wonder meet.

Lua is the Portuguese word for the moon, a lua. You may be familiar with its Spanish relative, la luna. The moon’s shades of gray and silvery luminescence are reflected throughout the deck’s work. As the cards took shape during my creation process, their dreamy & soft quality inspired the deck’s naming. 

The Lua Tarot was created using stunning 19th-century engravings of extraordinary landscapes and portraits from around the world. With this work, I strived to excavate and seamlessly collage fragments of a bygone era, combining diverse portraiture with timeless landscapes to create an inspiring tool for modern practitioners of magic, ancestral healing, and inner work.
 
The Lua Tarot is a portal.

​Through it, one discovers a world lit with moonlight; a world awash in monochromatic tones and silvery grays. Beyond color, a union of black & white, and all of the shades in between. A dream world, a moon world. 

Step through the gateway to luminescent truth.  
 
Deck Details
ABOUT THE CARDS
○ 80 cards, including a title card 
○ 22 Major Arcana 
○ Majors unnumbered to tailor for readers who switch Keys VIII & XI
○ An alternate Judgement card called Evolution 
○ 56 Minor Arcana
○ Titled Wands, Cups, Swords and Coins
○ Pages, Knights, Queens, Kings
○ No nudity or gore- Suitable to use for querents of all ages

○ Standard tarot size: 2.75''×4.75'' (70mm×120mm)
○ Reversible Backs
○ 350gsm satin matte hight quality card stock
○ Decorative storage box 

ABOUT THE MINI BOOKLET 
○ Comprehensive, 160 pages
○ Introduction to tarot & information about the deck’s creation
○ Keywords, Golden Dawn title, astrology & description for each card
○ How to read and use tarot cards
○ Spread suggestions
○ Size: 2.75" x 4.75" (70mm x 120mm)

MORE ABOUT THE BOOKLET
The Lua Tarot's companion booklet is based on the full-length Antiquarian Tarot Companion Guidebook that I wrote for my first tarot deck. This booklet is clear and concise, yet offers the new student ample information about tarot. If you are a tarot initiate, it acts as introductory primer. If you are an adept reader, it offers information about the artwork in the cards.

The appendices include tables and references to make learning the tarot accessible. Including:
○ Myers-Briggs Type Indicators connected to the Court Cards
○ Yes, No, Maybe Cards
○ Tables with quick access to tarot & astrology keywords

Much of modern occult wisdom was passed down through the Hermetic Order of the Golden Dawn, which scores of decks & books have drawn from. My knowledge pulls from modern and classic Western occult sources. The Lua deck is largely based on the Rider-Waite-Smith (RWS) Tarot. Anyone with knowledge of RWS can easily work with the Lua

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x