Online Healing Teacher : Karmic Ankh Healing - 9 mei

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
€ 50,00 Incl. btw

Tijdens deze online workshop wordt je aangeleerd hoe een nieuwe healingstechniek (nog niet eerder door Felice gedoceerd) is te ontvangen en te geven. Centraal daarbij staat het helen van de Aarde (en onszelf) van binnenuit en het verwijderen van familie-k

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Online Healing Teacher: Egyptian Ankh Healing

Tijdens deze online workshop wordt je aangeleerd hoe een nieuwe healingstechniek (nog niet eerder door Felice gedoceerd) is te ontvangen en te geven. Centraal daarbij staat het helen van de Aarde (en onszelf) van binnenuit en het verwijderen van familie-karma.

De Egyptische ankh is een heerlijk instrument om mee te healen, juist nu! In deze tijd komt de antenne-functie van de Ankh naar voren en kunnen wij haar gebruiken om in verbinding te komen met gelijkgestemden, maar bovenal om in contact te staan met onszelf.

Moeder (Aarde), Familie en Karma
Om jezelf goed waar te kunnen nemen, is het van belang om karma van je voorouders los te laten: zodat je jezelf niet langer ervaart door de lens van familiekarma en -energie.  
Vanuit het Oude Egypte zijn verschillende rituelen overgeleverd waaruit blijkt dat zij op de hoogte waren van en het werken met (het verwijderen van) familiekarma om tot je eigen ware potentieel te komen. In hun visie bevindt dit karma zich diep in onze kern, aan de grondslag van wie wij zijn en kan van daaruit onrust en disbalans veroorzaken.  
Deze zelfde kern bevindt zich in het hart van Moeder Aarde. Onze kern en die van Moeder Aarde zijn met behulp van de Ankh met elkaar te verbinden, met vele mooie gevolgen.

Effect van deze Healing

- Loslaten van familie-karma
- Loslaten van onzekerheid en onrust
- Zien wie jij bent
- Aanraken van je ware potentieel
- Daarnaast geef je ook Moeder Aarde een healing via uitwisseling van energie <3

Inhoud van de online workshop:

- Intro en uitleggen van de workshop
- Channeling met een Egyptische Gids
- Inwijding via geleide visualisatie
- twee healingsrondes : voor jezelf en voor een ander.

Deze workshop is geschikt voor:

- Mensen met ervaring op gebied van healing en/of mediumschap.
- Mensen met interesse in het werken met de Egyptische Ankh
- Let op! Deze workshop heeft het meest diepe effect wanneer je zelf al in het bezit bent van een (tweebenige) ankh. Geen verplichting, maar wel aan te raden.

Benodigdheden:
Omdat dit een online bijeenkomst betreft, zijn er een aantal spullen die je wellicht al in huis hebt en die nodig zijn bij deze workshop:

  • Een tweebenige Egyptische Ankh. Indien je deze niet hebt, maar de bijeenkomst wel mee wil maken is een enkelbenige ankh voldoende, bijvoorbeeld een hanger of muurhanger.
  • Schrijf vooraf aan de workshop op een papier welke aspecten van jouw jeugd je graag anders had ervaren. Dit is geen negatieve opsomming naar je ouders toe, maar een eerlijke waarneming wat voor jou als kind wellicht beter had gewerkt/wat je nodig had gehad tijdens jouw reis naar volwassenheid. Deze brief is enkel voor jou en wij zullen hem gebruiken tijdens de workshop om de link naar familiekarma te leggen.


Online Healing Teacher: Karmic Ankh Healing
Een workshop voor de Egyptische Ankh
Datum:  Zaterdag 9 mei 2020
Locatie:  Vanuit het comfort van je eigen huis
Tijd:      10.30 - 13.00
Uitwisseling: €50
Entreebewijs te koop via deze site.

Deze techniek kun je met behulp van deze workshop gebruiken voor jezelf en voor anderen in een healing op afstand. Deze workshop omvat een hand-out met uitgebreid stappenplan en achtergrondinformatie welke wordt verstuurd direct na afloop van de workshop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x