€ 50,00 Incl. btw

Atlantis spreekt veel mensen tot de verbeelding. Er zijn boeken vol gechanneld over deze cultuur en zijn ondergang. Minder mensen spreken over de verschillende healingstechnieken die tijdens de hoogtijdagen van Atlantis veelvuldig werden toegepast.

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Online Healing Teacher: Atlantis DNA Healing

Atlantis spreekt veel mensen tot de verbeelding. Er zijn boeken vol gechanneld over deze cultuur en zijn ondergang. Minder mensen spreken over de verschillende healingstechnieken die tijdens de hoogtijdagen van Atlantis veelvuldig werden toegepast. Deze gechannelde healingstechniek is daarom tot stand gekomen om iedereen die geïnteresseerd is met Atlantis een manier te geven om met deze mooie energie te verbinden.

Deze workshop leert je een healing om daarna aan jezelf en anderen te kunnen geven, op afstand maar ook in persoon.

Doel van deze techniek is het diepgaand weghalen van blokkades in de verschillende lichamen van de mens (fysiek, emotioneel en energetisch). Hij wordt DNA healing genoemd vanwege de energie waarmee je werkt en het effect dat is te bereiken, op energetisch DNA niveau. Welke lichamen het sterkst reageren op de behandeling verschilt per persoon. Iedere healing die je geeft met deze techniek geeft wat op dat moment nodig is, weggehaald dan wel gegeven moet worden. Hierdoor is elke behandeling weer uniek en afwisselend!

Inhoud van de bijeenkomst:

- Intro en geschiedenis over de totstandkoming van deze healing
- Channeling met Gidsen over spirituele insteek healing
- Inwijding via geleide visualisatie
- Twee healingsrondes: voor jezelf en voor een ander, met stap voor stap ondersteuning
- Ook wordt er informatie gegeven over de verschillen tussen deze healing als afstandhealing en als reguliere face-to-face healing

Deze workshop is geschikt voor:
- Mensen met reeds enige ervaring op gebied van healing en/of mediumschap.
- Mensen met interesse in Atlantis


Online Healing Teacher: Atlantis DNA Healing
Datum:  Zaterdag 23 mei 2020
Locatie:  Vanuit het comfort van je eigen huis
Tijd:      13.00 – 15.30
Uitwisseling: €50
Entreebewijs te koop via deze site:

Deze workshop omvat een hand-out met uitgebreid stappenplan en achtergrondinformatie welke wordt verstuurd direct na afloop van de workshop.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x