Onze Online Spirituele Diensten

Sorteer op:

Deze avond zullen wij het hebben over healing van hart en ziel, verlichting van het hart en het tot rust en zuivering brengen van onze energie. En met een gezuiverd is het ook gemakkelijk om jezelf in het licht van de waarheid te kunnen aanschouwen!
€15,00
Tasseomancy of tasseografie is de kunst van het lezen van theeblaadjes en is al eeuwen oud.
€20,00
Het werken met natuurwezens is een heel dankbare bezigheid. Veel mensen worden zich steeds meer bewust van de aanwezigheid en kracht van de natuurwezens, of 'nature spirits'.
€20,00
Pendelen is een zeer oude techniek, die de laatste tijd weer meer onder de aandacht komt.
Meerdere oude culturen zoals het Oude Egypte en Mesopotamië maakten al gebruik van verschillende orakelvormen die een doeltreffend 'ja' of 'nee' als antwoord gaven
€20,00
Leer in contact te komen met jouw Gidsen en Engelen via automatisch schrift
€50,00
Met behulp van haar mediamieke gaven leest Felice de tarotkaarten en channelt zij informatie van haar geliefde Gidsen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien.
€35,00
Met behulp van haar mediamieke gaven leest Felice de tarotkaarten en channel zij informatie van haar geliefde Gidsen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien.
€90,00
Tarot Reading door Charlotte.
Tarot Readings gaan altijd uit van de groei van een persoon, ter ondersteuning en aanmoediging.
€35,00
Een healing is een diepgaande behandeling die de verbinding met jezelf weer hersteld door het verwijderen van (hardnekkige) blokkades en door ondersteuning te bieden in jouw ontwikkeling.
€35,00
Een healing is een diepgaande behandeling die de verbinding met jezelf weer hersteld door het verwijderen van (hardnekkige) blokkades en door ondersteuning te bieden in jouw ontwikkeling.
€50,00
Eén van Felice haar meest gevraagde consulten is de Zielsklik.
Het is een echte aanrader als je te kampen hebt met problematiek rondom (te heftige) hooggevoeligheid.
€100,00
House of Elder verzorgt Energetische Huiszuiveringen.
Op locatie of op afstand.
€100,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x