Pendels

Sorteren op:

Pendels worden gebruikt ter ondersteuning bij aromatherapie, het uitpendelen van kruidenremedies en homeopathische middelen, essentiële olie en mediumschap.
€13,95
Labradoriet is één van de krachtigste beschermers die negativiteit weert uit het aura en eruit zuivert wat onverhoopt toch in je aura is gekomen. Hij vult de tekorten aan en maakt je aura weer sterk en krachtig.
€6,95
Een prachtige steen die een connectie met de Aarde geeft.
Rode Jaspis helpt je lekker te gronden zodat je een beter overzicht krijgt van de situatie om je heen.Daarnaast is het een veelgebruikte steen om meer energie te krijgen.
€6,95
Tijgeroog is niet alleen prachtig om te zien met zijn oplichtende glans, hij brengt ook een sterke beschermende energie met zich mee waar je meer kracht, uithoudingsvermogen en optimisme door ervaart. Hij helpt ook om je aandacht naar binnen te richten,
€13,95
Alles wat draait om het hart, liefde en vriendschap is te vinden in deze steen.
€19,95
Lapis is een krachtige steen die op het vijfde chakra een sterk effect heeft. Communicatie in de breedste zin staat hoog in het vaandel bij de lapis.
€10,95
Lapis is een krachtige steen die op het vijfde chakra een sterk effect heeft. Communicatie in de breedste zin staat hoog in het vaandel bij de lapis.
€6,95
Amethist zuivert het aura en heeft een helende werking op emoties en (woon-)ruimten
€10,95
Mooie pendel van Lapis Lazuli die jouw communicatie ondersteunt en je op fijne manier aardt.
€13,95
Mooie grote pendel van Onyx. Onyx helpt bij het bewaken van je grenzen en wakkert je kracht en doorzettingsvermogen aan.
€10,95
Bijzonder fijn aan bergkristal is dat het de werking van andere stenen versterkt wanneer ze samen worden gedragen. 
€19,95
Sodaliet creëert een helder inzicht in jezelf en helpt je bij onderwerpen zoals acceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt je om beperkende gedachtepatronen te doorbreken.
€6,95
Een krachtige pendel met amethisten punt, voor het naar de oppervlakte brengen van jouw intuïtie en het werken met je Hogere Zelf. 
€6,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x