€ 24,95 Incl. btw

Runensetje gemaakt van vlammend carneool

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Een prachtige set runen, gemaakt van de vurige carneool. Er is gebruik gemaakt van het Elder Futhark. Afmeting stenen is 1-2 cm. Inclusief zakje.

~~ 

Carnool biedt bescherming tegen negatieve emoties en gedachtepatronen (ook tegen emoties van anderen naar jou toe, zoals jaloezie en afgunst), wat het tot een goede keuze van runenstenen maakt.  

~~ 

Het runenschrift (kortweg runen) is het oudst ons bekende schrift dat in Germaanse landen werd gebruikt. Het bestaat uit letters samengesteld uit meestal rechte en hoekige lijnen die gemakkelijk in bijvoorbeeld steen of hout konden worden gekrast. Het aanbrengen van runen werd destijds ook wel "ritsen" genoemd. 

Runeninscripties zijn bekend van ca. 150 tot 1200 na Chr. en in Scandinavië nog een paar eeuwen langer. Hierna verloor het schrift geleidelijk de concurrentiestrijd met het Latijns alfabet.
Het schrift werd met name voor inscripties op wapens, dagelijkse correspondentie, grafstenen et cetera gebruikt.

In bijna alle gebieden waar Germaanse volkeren (zoals de Vikingen) zijn geweest, kunnen runeninscripties aangetroffen worden.

DIVINATIE EN MAGIE

Het runenschrift werd hoogstwaarschijnlijk niet enkel voor alledaagse zaken gebruikt, maar ook voor magische aangelegenheden. Het Duitse werkwoord raunen (fluisteren) is aan rune verwant.
De betekenis van het woord rune is ook wel "geheim" of "verborgen", al naar gelang van tijd en taal.

De Runen kunnen je helpen met het verborgene weer zichtbaar maken en geven inzicht in jezelf, je patronen en valkuilen en geven stevige adviezen. Mits jij hen kunt lezen, natuurlijk.
Raak jij in de ban van het geheim van de runen?

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x