€ 111,00 Incl. btw

Ik help om het leven te zien voor wat is: het verlangen om in lijn te leven met de wensen van de ziel.

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

540 gram
9,5 x 5,5 x 7 cm

Kristallen Schedel 'Golden Healer'

Deze schedel lijkt ingetogen, maar schijn bedriegt. Het is een krachtpatser die je kan helpen door op verschillende lagen energie aan jou te geven die transformatie in de hand werkt. 
Want de steen waar deze skull van gemaakt is wordt de Golden Healer genoemd. Het is bergkristal met hematoïdekwarts, die blokkades verwijderd en energie weer doet stromen. 

Channeling: 

"Als je verlegen bent, dan help ik je om uit je schulp te kruipen. Het gaat er niet om of je de eerste, beste, krachtigste bent. Ik leer je om jezelf te zijn en om daar je geluk uit te kunnen halen. 
Ik ben goed zoals ik ben en ik wil dat jij dit ook voelt. Heb je plannen voor de toekomst, maar vind je het nog een beetje eng om daar dieper op in te stappen? Ook daarin kan ik je helpen om prioriteiten te stellen, maar ook om het uitstellen te stoppen en om (als de tijd daar is) in het diepe te springen.

Ik ondersteun ook bij verdriet. Verdriet over van alles en met name bij het verdriet wat mensen hebben als ze het leven op zich als zwaar ervaren. Ik help om het verdriet te zien voor wat is: het verlangen om in lijn te leven met de wensen van de ziel. Ik geef troost en laat een nieuwe weg zien zodat levenspijn losgelaten kan worden. En op die nieuwe weg wandelen? Ja, daar help ik je ook bij."

Hematoïdekwarts als steen

Hematoïde kwarts is een werkelijk prachtige steen die ook wel 'Golden Healer' wordt genoemd. 
Het is een zeer sterke genezer met een zachte en liefdevolle energie. Een steen met brede toepassingen die bijvoorbeeld bij healers een goede toevoeging op de praktijkruimte is. Hij stimuleert healing op alle niveaus van het bestaan en ruimt daarbij blokkades en ongewenste energie op.  

Golden healer helpt jou om contact maken met de goddelijke/Universele energie van de Bron.

Hematoïde kwarts bevordert tevredenheid en rust en verspreid een gevoel van vrede. De steen helpt je om het vertrouwen in de wereld en in jezelf (terug) te vinden en de wereld te accepteren. 

De steen werkt ontgiftend en heeft een heel sterke invloed op een goede werking van het immuunsysteem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x