€ 180,00 Incl. btw

Kambaba jaspis is een heerlijk grondende en kalmerende steen, maar met mysterieuze diepten

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Kambaba Jaspis schedel

Gewicht 410 gram
Afmeting 9.5x6.5x7 cm

Deze Kambaba Jaspis Schedel is prachtig in zijn soort. Echt een schedel die diep weten heeft en geeft. Wijsheid diep van binnen en wijze woorden laat weerklinken. Wijze woorden van raad. Rust en tevredenheid zal hij je geven.

Channeling

Kijk in mijn ogen. Ik neem je graag mee, hand in hand. Door plassen water, bespiegelingen.. Diepe wijze woorden. Opschoning en begrijpen. Daar waar de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Dit brengt rust en gevoel van vrede en tevredenheid. Ik ben goed in jouw stapje voor stapje voorwaarts te laten gaan en daarbij laten zien wat nodig is en wat jij nodig hebt. Ik help je dat te ontvangen en te integreren. Ik ben een steen van diepe- wateren en diepe gronden. En laat deze eeuwenoude kennis, graag in jouw zijn. Dit geeft je diep vertrouwen.  

Over kambaba Jaspis

Kambaba jaspis is een heerlijk grondende en kalmerende steen. Hij maakt zeker van jezelf en helpt je om richtingen te kiezen en daarop voorwaarts te gaan. Stilstand wordt weggehaald en obstakels opgelost, kambaba is een praktische en aardse steen, perfect voor de ondersteuning van ons aardse lichaam. Ook absorbeert hij negatieve energie.

Maar kambaba heeft mysterieuze diepten! Zo maakt deze jaspis dat je beter in contact komt met Moeder Aarde en natuurwezens en bevat deze steen de wijsheid van onze voorvaderen. Door te mediteren met kambaba kan je voorouder-karma oplossen en zelf intunen op die wijsheid van vroeger. 

En dat terwijl je dicht bij jezelf blijft, jouw eigen waarheid onder ogen ziet en een toekomst creëert die past bij de wensen van jouw hart. 

Kambaba jaspis is een allemansvriend, maar geeft aan iedereen weer iets anders.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x