Armbanden

Sorteren op:

Geeft ook nieuwe energie en werkt tegen negativiteit in alle vormen, inclusief straling en effecten van de wifi. Hierdoor werkt hij ook goed tegen (onderliggende) stress.
€11,95
Lief armbandje met maansteen kraaltjes.
€18,95
Brengt je optimistische kant beter naar boven en geeft rust en vertrouwen in de toekomst.
€8,95
Een veelgebruikte steen binnen Elder en logisch ook: Bergkristal is een allemansvriend en kan met alle stenen en mensen door één deur. 
€5,95
Elastieken armbanden voor jongeren en volwassenen.
€15,95
Schattig armbandje met rozekwarts, amethist en bergkristal: de gouden driehoek voor optimale balans, ontspanning en heling. Daarnaast vernieuwd deze combinatie van stenen je energie voor meer vitaliteit.
€6,50
Soortgelijke zonneschepen zijn veel terug gevonden op rotsen, betekend in Noord-Europa tijdens de bronstijd (3000 v.Chr. – 1200 v.Chr.).
€34,95
Tijgeroog beschermt, vergroot begrip en grondt jouw energie
€4,95
Zwarte Toermalijn is een sterke beschermer tegen ongewenste energie en geeft nieuwe energie.
€4,95
Zwart lavasteen helpt je om beter overzicht te krijgen van de situaties om je heen. Ook geeft het door zijn vurige karakter wat extra energie en doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.
Deze steen maakt moedig en geeft je een steuntj
€6,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x