€ 0,00 Incl. btw

Elke week zijn er spirituele consulenten bij ons in de winkel aanwezig voor een goed gesprek, een kaartlegging of een healing. Wat mogen zij voor jou betekenen? Voor een afspraak: mail naar [email protected] of bel met 0237857722.

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Spirituele Consulten bij House of Elder


Elke week zijn er spirituele consulenten bij ons in de winkel aanwezig voor een goed gesprek, een kaartlegging of een healing. Wat mogen zij voor jou betekenen?

Voor het maken van een afspraak: mail naar [email protected] of bel met 0237857722.
Kosten: €10 voor een consult van 10 minuten (sommige consulten duren 20 minuten: €20)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Spirituele Consulten met Gea de Man van En-Gea
Gea is om de andere week op de vrijdag bij House of Elder aanwezig voor het geven van verschillende spirituele consulten.

Tarot en Healing bij Gea
Zij legt voor jou de tarotkaarten aan de hand van een vraag of onderwerp. De kaarten voorspellen niet de toekomst, maar geven inzicht in situaties, persoonlijkheidsstukken, gebeurtenissen, vriendschappen, carrière en de liefde.
Ook geeft Gea een healing/Chakra scan met de Egyptische Ankh. De Egyptische Ankh is een fijn gereedschap voor elke healer en medium. Tijdens een Chakra Scan wordt er gekeken naar de blokkades die zich in jouw aura/chakra’s bevinden. Het fijne is dat de blokkades vaak ook direct kunnen worden verholpen met de ankh. Van deze korte healing is vaak veel te merken in de dagen direct na de behandeling, tot wel 8 weken lang! Uitwisseling is €20 voor 20 minuten.

Meer over Gea kun je lezen op haar website, En-Gea
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Karin Kleijn met Chakra Coaching

Karin Kleijn de Paradijsvogelcoach komt naar Elder voor wel heel interessante consulten: Zij kan de correlatie leggen tussen de (spirituele, emotionele en fysieke) blokkades die wij ervaren en het chakra dat daaraan ten grondslag ligt. Waar ligt de oorzaak en hoe laat je deze blokkades harmonieus los?

Karin legt de vinger op de zere plek en geeft heldere inzichten over onze grenzen, dromen en hoe deze dromen realiteit kunnen worden. Laat je door haar inspireren!

Uitwisseling: €10 per consult/vraag
Meer informatie over Karin is te vinden op haar website: Paradijsvogelcoach.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Tarotleggingen met Carole en Amira

Dit dynamische duo organiseert soms samen en soms apart van elkaar heldere tarotleggingen met rake en liefdevolle boodschappen. De tarotkaarten geven inzicht over liefde, relaties, werk, opleidingen en je spirituele ontwikkeling. Alle vragen zijn welkom en de dames buigen zich er met aandacht overheen.

Carole is met haar no nonsense aanpak een genot om mee te praten en kan met enkele kaarten al een goed beeld schetsen van een situatie en haar mogelijke oplossingen. Spiritualiteit in een nuchter jasje en een warm hart: dat vindt je bij Carole.

Amira ziet veel en vertelt jou vol enthousiasme het antwoord op jouw vragen. Met een flinke dosis humor legt Gladys uit hoe de vork in de steel zit en wat je zelf kunt doen om een situatie op te lossen of naar je eigen hand te zetten.

Amira is also available to give consultations in English.
Amira tambíen está disponible para realizar consultas en enspanõl.

Uitwisseling: €10 per consult/vraag. €20 per consult wanneer zij als duo aanwezig zijn.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Caroline Ambaum organiseert bij House of Elder:

- Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic&Flower Chakra oliën
- Biotensor meting en de Cosmic & Flower Energies

Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic & Flower Chakra oliën
In het hele lichaam, en ook in de handen zitten reflexzones die corresponderen met delen van je lichaam. Tijdens de Handmassage worden je organen, meridianen, chakra’s en zielspunten geactiveerd met de door jou gekozen Chakra olie.
Hierdoor ontstaat een betere levenskrachtdoorstroming waardoor jij je krachtiger gaat voelen.

Biotensor meting en de Cosmic & Flower Energies
Negatieve of onderdrukte emoties hebben vaak een schadelijk effect op je systeem.  Er ontstaat dan een disbalans, die zich uit in lichamelijke of psychische klachten. Het fysieke lichaam en onze emoties willen daarmee duidelijk maken dan er blokkades aanwezig zijn. De Cosmic & Flower Energies zijn delicaat afgesteld en zorgen ervoor dat je begrijpt waar blokkades vandaan komen en je helpt het lichaam om deze los te laten. Tijdens het consult gebruikt Caroline de biotensor om uit te testen welke energie het beste bij jou past en wat je op dat moment het meest nodig hebt.

Consult €20 voor 20 minuten
Een doseerflesje met Cosmic&Flower Energie kost €8.50 (graag contant betalen)
Meer over Caroline is te lezen op: www.carolineambaum.nl.  0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x