€ 20,00 Incl. btw

Het leggen van kaarten is een prachtig middel om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en om vraagstukken en valkuilen onder de loep te nemen. Dit kan zowel met orakelsets als met tarotkaarten, maar wat past nu het beste bij jou? Deze avond richten wij

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Online Workshop Introductie tot de Tarot

Het leggen van kaarten is een prachtig middel om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en om vraagstukken en valkuilen onder de loep te nemen. Dit kan zowel met orakelsets als met tarotkaarten, maar wat past nu het beste bij jou? Deze avond richten wij ons op de Rider Waite Tarot.

Felice werkt vanaf haar 16e met de tarotkaarten en heeft eerst jarenlang puur op de intuïtie gewerkt. Toen zij er later de boeken op nasloeg bleek haar intuïtie zo gek nog niet te werken: bijna alles klopte! 

Maar nog belangrijker dan wat er in een boek staat geschreven, is wat een kaart voor jou persoonlijk betekent en wat jouw intuïtie zegt over de kaarten in een specifieke situatie.
En juist met die intuïtie gaan we deze avond aan de slag!

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

- De geschiedenis en herkomst van de tarot
- Het Sprookje van de Tarot
- Intuïtief kaartleggen
- Hoe trek je de kaarten
- Gemakkelijke kaartleggingen om mee te starten

Wanneer de workshop je interesse heeft gewerkt dan kun je ervoor kiezen om de opleiding tot Tarotist te volgen. Meer informatie over deze opleiding vind je hier: https://www.miraja.info/opleiding-tarotist

Workshop Introductie tot de Tarot
Datum:  Vrijdag 1 mei 2020
Locatie:  Vanuit het comfort van je eigen huis
Tijd:      19.00 - 21.00
Uitwisseling: €20

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x