€ 35,00 Incl. btw

Met behulp van haar mediamieke gaven leest Felice de tarotkaarten en channelt zij informatie van haar geliefde Gidsen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien.

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Reading - Dit product betreft een korte reading voor 1 vraag via de email.

English readings are also available.

Met behulp van haar mediamieke gaven leest Felice de tarotkaarten en channelt zij informatie van haar geliefde Gidsen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien.

De boodschappen die tijdens een reading naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet. Noteer vooraf altijd je vragen: Wanneer je de vragen meeneemt kun je er zeker van zijn dat we niets over het hoofd zien tijdens het consult. 
 
Wanneer een reading doen:
- Wanneer je dreigt/bent vastgelopen in jezelf, je werk of relatie en op zoek bent naar concrete oplossingen en inzicht in deze situaties
- Wanneer je met vraagstukken zit betreft jouw ziel, levenspad of persoonlijke groei
- Wanneer je vragen hebt over de spirituele wereld en jouw rol daarin
- Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je kinderen, familie en huisdieren (met toestemming van de individuen indien van toepassing)
- Wanneer je graag zakelijk advies voor jouw bedrijf wenst te ontvangen

Wat is een reading precies?
Een reading van Felice bij House of Elder is een gesprek tussen drie individuen: jou, de spirituele wereld en mijzelf. Om dit gesprek soepel te laten verlopen (en jou zoveel mogelijk van dienst te zijn) kun je: 
 
1. Specifieke vragen stellen
2. Een onderwerp aangeven
3. Vragen om een boodschap over wat nu van belang is

Met behulp van mijn tarotkaarten kijk ik naar jouw vragen. In de meeste gevallen vertellen mijn Gidsen veel meer dan enkel in de kaarten staat. Hierdoor krijg je veel praktische informatie waar je mee uit de voeten kan. 

Ik kan ook via channeling informatie ontvangen tijdens een consult. Ik channel met mijn/jouw spirituele gidsen, met engelen, overledenen, Opgestegen Meesters, Goden en Godinnen.

Natuurlijk mag je altijd vragen naar boodschap van een bepaalde gids of dierbare overledene, graag zelfs. Maar of iedereen die jij wilt spreken tijdens het consult ook naar voren komt kan ik niet garanderen. Ik roep namelijk nooit iemand op tijdens een reading, ik kan hen enkel vriendelijk verzoeken langs te komen om hun boodschap te delen. De spirituele wereld beslist uiteindelijk wie komt.

Wil je enkel een channeling ontvangen van een Gids, kijk dan ook eens naar het Goddess Soul Channeling consult dat ik aanbied.

Dit product betreft een korte reading voor 1 vraag via de mail.

Dit gaat als volgt te werk:
Wanneer je maar één vraag hebt, dan kun je de vragen ook per mail aan mij voorleggen. Er wordt een vast bedrag per vraag gerekend. Op een vooraf afgesproken datum en tijd stuur ik jou dan het consult toe via de mail. Dit kan in de vorm van een PDF zijn of een geluidsopname, afhankelijk van de vragen en tijdstip van het consult (ik kies daarin wat handig is).

Wat voor vragen kunnen per email:
Sommige mensen stellen hele brede of juist hele gesloten vragen. Voor een tarotlegging zit de handigste methode ergens in het midden. Dus liever "wat heb ik nodig om open te staan voor een nieuwe liefde?", dan "wat brengt de liefde mij?"

Heb je één gerichte vraag, geen probleem: mail mij deze en ik koppel naar je terug wanneer ik dit voor je uit kan werken. Hulp nodig bij het formuleren van de juiste vraag? Mail mij op [email protected], ik help je graag op weg!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x