€ 35,00 Incl. btw

Tarot Reading door Charlotte.
Tarot Readings gaan altijd uit van de groei van een persoon, ter ondersteuning en aanmoediging.

Op voorraad (9 stuks)
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Vanaf nu biedt Charlotte ook haar Tarot kunsten aan binnen House of Elder.

Des te specifieker de vragen zijn gesteld, des te beter er antwoord kan worden gegeven.


Wat voor vragen worden er bijvoorbeeld gesteld tijdens een Tarot Reading?

- Er wordt mij een nieuwe baan/studie/relatie/... aangeboden. Past deze bij me? Moet ik ergens op letten?
- Waarom kom ik niet vooruit of waarom worden er steeds dezelfde fouten gemaakt? Heb ik een blinde vlek op het gebied van werk/liefde/familie/studie/... ?
- Wat kan ik doen om op kort termijn mij prettiger te voelen?
- Ik twijfel tussen twee mogelijkheden. Wat past het beste bij me?
- Wat gaat er mis in mijn relatie/vriendschap met ... ?
- Is er iets wat nu extra mijn aandacht nodig heeft op het gebied van werk/familie/vriendschap met.../liefde/mijn relatie met...?
- Een algemeen overzicht van mijn ontwikkeling de komende twee maanden op het gebied van werk/familie/vriendschap met.../liefde/mijn relatie met... ?
- Wat kan ik doen zodat mijn creativiteit weer gaat vloeien?

Etc.

Mocht je twijfelen of jouw vraag geschikt is voor een tarot reading, mag je natuurlijk van tevoren contact opnemen met Charlotte via [email protected]
Leg haar je situatie voor en bespreek of dit opgehelderd zou kunnen worden via een Tarot Reading.


Hoe werkt een Tarot Reading?

Tijdens een Tarot Reading stemt de persoon die de kaarten leest zich af op jouw energie d.m.v. zijn of haar beoefende mediamieke gaven.

Tarot Readings gaan altijd uit van de groei van een persoon, ter ondersteuning en aanmoediging.
Als het goed is verlaat je een Tarot Reading altijd geïnspireerd, (een beetje) opgelucht en met een idee hoe je vanaf hier verder kunt gaan.


Wilt u een Tarot Reading boeken bij Charlotte?

Je kunt jouw vraag delen in het "Opmerkingen" veld bij het afrekenen in onze webshop. Na betaling neemt Charlotte contact met je op via de e-mail die u heeft ingevuld bij het afrekenen.

Je mag ook je vragen mailen naar [email protected]
De reading vind zo snel mogelijk plaats na betaling.
(1-3 werkdagen)

Vergeet niet om bij verzendkosten te kiezen voor "Afhalen in de Winkel"; je kunt uiteraard gewoon thuis blijven maar zo ontloop je dat de webshop je verzendkosten rekent die hierbij niet van toepassing zijn.Over Charlotte:
Zij heeft zich al opgroeiende al langer gefascineerd en geoefend met de tarot. In 2016 heeft zij de Opleiding tot Tarotist voltooid bij Spirituele Praktijk Miraja. Vanaf daar is de liefde voor tarot weer opgebloeid en nooit meer weg geweest. Sindsdien is zij blijven oefenen met leggen van de kaarten, haar intuïtieve en spirituele ontwikkeling en heeft al heel wat mensen mogen verder helpen d.m.v. haar kaartleggingen.Felice (Spirituele Praktijk Miraja) vertelt:
"Ik heb Charlotte de afgelopen jaren mogen zien ontwikkelen in verschillende facetten van mediumschap, zo ook met de tarot. En waar haar enthousiasme voor de kaarten er al vroeg was, is daar met de tijd een connectie en fijngevoeligheid bij gekomen. Aan de ene kant het resultaat van zich flink in het onderwerp te verdiepen, maar aan de andere kant door hebben van een intuïtieve helderheid van geest, die maakt dat er zeer rake boodschappen doorkomen.
Charlotte is eerlijk, liefdevol en reikt met haar boodschappen diep in niet enkel haar eigen onderbewustzijn, maar ook in die van jou. Hierdoor komen er waardevolle parels naar boven die je nog lang zullen bijblijven en die je direct ook helpen om voorwaarts te gaan."

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x