Wie zijn wij»
Openingstijden:

maandag t/m zondag van 12 tot 17 uur


» Postadres:

HOUSE OF ELDER
Gierstraat 43
2011 GA Haarlem


» Stuur ons een e-mail: [email protected]


» Bel ons: 023-7857722
(Alleen beschikbaar tijdens openingstijden)


Onze winkel ligt in het centrum van Haarlem en wij zijn op verschillende manieren makkelijk te bereiken.


Trein of station:
Vanaf station Haarlem is het ongeveer 10-15 minuutjes lopen naar onze winkel.
Bus:
Ook stoppen er verschillende bussen dichterbij. Kies in dat geval voor halte 'Verwulft'. Vanaf de bushalte is het nog geen 5 minuutjes wandelen.
Auto:
Parkeer uw auto in een van de parkeergarages die het centrum aanbiedt. Parkeergarage de Raaks ligt het meest dichtbij.

  

Met trots en plezier vertellen wij jou over onze visie voor HOUSE OF ELDER.

Want wij zijn:Wij willen anderen uitdagen om bewuster te kijken naar het leven, naar Moeder Aarde en naar zichzelf en doen dat via verschillende wegen.

De pracht van de natuur laten wij jullie ervaren door onze collectie edelstenen (op zichzelf staand of in een zilveren/bronzen sieraad gevat), etherische oliën en natuurlijke zuiveringsproducten.

Zelfontwikkeling komt naar voren in ons aanbod van nieuwe en tweedehands boeken, maar ook via de bijzondere orakelsets, runen en tarotkaarten die wij voor jou bijeen hebben gebracht. Natuurlijk zijn deze orakels ook een directe link naar ons spirituele aanbod.

Omdat zelfontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling altijd leiden tot meer begrip voor jezelf en anderen, hebben wij spiritualiteit hoog in het vaandel staan. Via ons brede aanbod van workshops en cursussen kun je zelf kennismaken (en verdiepend werken) met verschillende spirituele vaardigheden. Maar ook één op één ondersteuning is mogelijk via de consulten (tarot, healing, dierencommunicatie, contact met overledenen) met huismedium Felice.

Bij Charlotte kun je handpoke tatoeages laten zetten, wat een bijzondere reis is waarbij alle voorgaande onderwerpen samenkomen: haar prachtige ontwerpen (vaak op de natuur en orakels geïnspireerd) geven een blijvend aandenken aan een ontwikkeling die in jezelf of in je omgeving heeft plaatsgevonden.

Daarnaast openen wij graag onze deuren voor passende makers en ambachtslieden: er is zoveel talent om ons heen dat alleen op social media en kleinschalige festivals en markten tot uiting komt. Dat vinden wij zonde. Daarom willen wij dienen als podium voor artisans met hun handgemaakte producten, zodat meer mensen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met items die met individuele aandacht en liefde zijn gemaakt.

Over Charlotte & Felice

Wij zijn bevriend geraakt dankzij ons werk bij een collega-winkel in Haarlem. Buiten werktijd klikte het erg en konden we goed met elkaar overweg. Tijdens de pauzes stelden wij elkaar op de hoogte van onze plannen en dromen om een eigen winkel te starten.

Maar onze individuele zoektocht naar een naar praktijk-/studioruimte vlotte niet erg (we hebben een lang wensenlijstje), terwijl wij elkaar op vriendschappelijk gebied steeds meer vonden dankzij onze gedeelde passies:

- Spiritualiteit in de breedste zin van het woord
- Eigenzinnig leven
- Het Oude Pad bewandelen


Uiteindelijk merkten wij dat onze plannen zó synchroon liepen, dat ze praktisch naadloos in elkaar konden worden geschoven. Toen zijn de tatoeage- en illustratiestudio’s van Charlotte samengegaan met het opleidingscentrum en de spirituele praktijk van Felice: het idee voor HOUSE OF ELDER was geboren!

Want waarom alleen het (Zonne-)wiel uitvinden, als wij gebruik kunnen maken van elkaars netwerk, enthousiasme en kennis van zaken?

Intussen zal de webshop starten op 12/12 en zetten wij de laatste puntjes op de i voor het openen van onze winkel- en atelierruimte. Alles gaat soepel en wij kijken er ontzettend naar uit om voor jullie de meest mooie producten en diensten bijeen te brengen!

Meer weten over wie wij zijn? Lees dan hieronder verder.


---------------------------------------------------------------


Over Charlotte

“Mijn missie is om mensen bewust te maken van hun eigen kracht en van de schoonheid van alledag. Ook kom ik de wereld de transformerende kracht van tatoeages laten ervaren.”

Naast oprichter van HOUSE OF ELDER heeft Charlotte al jaren een eigen vormgeving en illustratie-bedrijf: Solawende Studio.ondernemend 
verwonderend  
optimistisch 
leergierig 
cultuursnuiver

doelgericht 
wandelen  
gastvrij 
illustreren 
natuur en dieren 
brede kennis over spiritualiteit 
Scandinavische cultuur           
levende geschiedenis              
fotografie     
koffieleutFelice over Charlotte
“Charlotte is illustrator, grafisch vormgever en tatoeage-artiest. Met enthousiasme, oog voor detail en diepgang geeft zij een geheel eigen draai aan al haar projecten (vaak met een spiritueel tintje). Juist die eigenheid en unieke stijl spreekt veel mensen aan, inclusief mijzelf. Ik zie en hoor enkel blije reacties van andere mensen op haar kunst en innerlijke kracht. Daarnaast heeft Char 13,5 jaar retail-ervaring en weet daardoor als geen anders wat werkt in een winkelsetting (waar ik heel blij mee ben).”


---------------------------------------------------------------


Over Felice

"Spiritualiteit moet voor mij in nuchterheid worden gevat, anders schiet het haar doel voorbij. Ik wil lastige concepten behapbaar maken en spiritualiteit uit de 'zweverige' sector halen."

Felice is niet alleen oprichter van HOUSE OF ELDER, ze is ook al jarenlang actief binnen haar bedrijf Spirituele Praktijk Miraja. Daarnaast heeft zij in het verleden een opleiding museologie gevolgd, wat zorgde voor een verdieping van haar interesses op het gebied van cultuur, kunst en geschiedenis.


Felice herkent zichzelf in de volgende omschrijvingen:
                                            

enthousiast   
boekenwurm 
huiskat Vana 
passie voor geschiedenis   
geduldig         
gevoel voor humor 
zingen 
oude mythen
natuur- en dierenliefhebster
Keltische en Egyptische cultuur
schrijven
DIY en crafting   
spinnen
passie voor culturele musea   
veel kennis over spiritualiteit   Charlotte over Felice
“Felice is al jarenlang actief als medium, spiritueel coach en healer. Haar consulten en lesdagen laten je anders naar de wereld en/of jezelf kijken en hebben op veel mensen een diepe impact gehad. Haar nuchtere levenshouding, berg aan ervaring en humoristische aanpak maakt Fee tot een ware krachtpatser op het gebied van spiritualiteit.”

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x