Solawende Studio en over Handpoke Tattoeages

Celebrating life and wonder.

Naast dat ik nu samen met Felice House of Elder ben gestart, ben ik al jaren tekenaar en grafisch vormgever.

Ik wordt geïnspireerd door de vele wonderen van de natuur en het leven. Ik heb ook een diepgewortelde liefde voor geschiedenis, folklore, kruidenkunde en (Noord-Europees) sjamanisme.

Ik verweef deze fascinaties door ieder project dat ik doe of maak.
Voor mij is het van belang dat ieder werk zijn eigen verhaal uitdraagt onder het zichtbare oppervlak.Of ik nu een tatoeage mag zetten of een dotwork schedel maak: in elk van mijn creaties zit een stukje van mijn energie. Het is mijn passie om mensen te helpen. Tijdens de tatoeage sessies combineer ik de techniek met mijn intuïtie en zo bekrachtig ik mensen uit te dragen waar zij voor staan, één tattoo per keer.

Op dit moment zijn mijn Atelier Solawende en Solawende Tattoo nog gevestigd op een andere website, waar je ook mijn portfolio kunt vinden:

Portfolio Solawende Tattoo
Portfolio Solawende Illustraties


Als de bovenstaande links jou geïnspireerd hebben, dan help ik je graag aan een dotwork schedel, een prachtige print of een bijzondere handpoke tatoeage.

Klik hier voor mijn producten in de Elder-Webshop.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x