Wonderkabinet

Sorteren op:

Deze heksenfles werkt sterk en beschermt je tegen negativiteit en negatieve energie. Deze heksenfles staat graag op een rustige en donkere plek
€24,95
Van oudsher werd de tonkaboon gebruikt voor het aantrekken van liefde en geluk (draag er vooral eentje in je portemonnee) en stimuleert de geur gevoelens van zelfliefde en affectie. 
€1,50
Heksenflessen zijn een fijne vorm van magie die je gewoon in de huis kunt neerzetten: de fles doet het werk! Wij hebben hem alvast voor je gemaakt, maar jijzelf activeert de fles bij thuiskomst met jouw eigen energie.
€24,95
Voor het symbolisch openen van gesloten deuren, ontsluiten van mogelijkheden en het starten van nieuwe avonturen. 
€9,95
Deze heksenfles werkt prachtig wanneer je graag een nieuwe liefde op je pad ziet verschijnen en meer liefde in de leven wilt manifesteren.
€19,95
Deze heksenfles werkt sterk en beschermt je tegen negativiteit en negatieve energie. Deze heksenfles staat graag op een rustige plek waar er geen direct zonlicht op valt. Hoe donkerder hoe beter. 
€19,95
Deze heksenfles helpt bij zaken omtrent het thema geluk. Deze heksenfles staat graag op een rustige plek, maar er mag licht op vallen.
€14,95
Versteend hout gaat over de wortels van jezelf diep de grond inzetten. En de gronding in je leven vinden: een vaste richting die je op kan gaan, intense tevredenheid met de weg die je hebt afgelegd, of een verdiende stilstand en rustmoment inlassen.
€29,95
Lieve Boomspirits met de kracht van edelstenen.
€75,00
Deze heksenfles helpt je bij het vergroten en activeren van je gevoel van eigenwaarde en zelfliefde, zacht zijn voor jezelf en naar jezelf kijken met mededogen.
€24,95
De bol is gemaakt van loodkristal en wordt gebruikt voor divinatie, decorstuk voor een witchy of geheimzinnige sfeer en fotografie!
€24,95
Prachtige zoutlamp van grijs kristal.
De bol is 14 x 14 cm groot en doet erg denken aan bijvoorbeeld de maan of een planeetje.
€59,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x