Wonderkabinet

Sorteren op:

Deze fenomenale 'Blauwe Morpho' is een blikvanger in elke ruimte! De foto's doen eigenlijk geen recht aan de metallic blauwe kleur van haar vleugels. Kom dus vooral in de winkel langs om deze (en de andere!) vlinders te bewonderen.
€64,95
Lieve Boomspirits met de kracht van edelstenen.
Deze sterke knapen staan perfect op je bureau, in de woonkamer of (nu nog!) bij ons in de winkel.
€75,00
Prachtige zoutlamp van grijs kristal.
De bol is 14 x 14 cm groot en doet erg denken aan bijvoorbeeld de maan of een planeetje.
€59,95
Ons oog viel direct op de bijzondere vormen van deze vlinder. Met de puntige vleugels en op elkaar afgestemde kleuren is het een rustpuntje in huis. Op dit moment staat ze te stralen in de winkel en zelfs de onderkant van haar vleugels zijn opvallend.
€39,95
Deze heksenfles werkt prachtig wanneer je graag een nieuwe liefde op je pad ziet verschijnen en meer liefde in de leven wilt manifesteren.
€19,95
Het prepareren van deze kever is een precieze en zeer delicate taak geweest. Hij is als prachtig resultaat in een vliegende houding te zien en lijkt om het avontuur aan te gaan. Het is maar goed dat er een stolp omheen geplaatst is..  ;-)
€68,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abalon smudge schelp goed gebruiken. Op deze manier heb je een veilige ondergrond zodat er geen as op de vloer belandt die brandplekken kan achterlaten.
€12,50
Deze heksenfles helpt bij zaken omtrent het thema geluk. Deze heksenfles staat graag op een rustige plek, maar er mag licht op vallen.
€14,95
Versteend hout gaat over de wortels van jezelf diep de grond inzetten. En de gronding in je leven vinden: een vaste richting die je op kan gaan, intense tevredenheid met de weg die je hebt afgelegd, of een verdiende stilstand en rustmoment inlassen.
€29,95
Deze prachtige diadeemvlinders zijn een blikvanger in elke ruimte! 
Met hun kleuren en symmetrische vleugels geven ze rust en een kleurrijk accent aan elk interieur. 
Perfect om je altaar van balans te voorzien en een vleugje elegantie. 
€84,95
Van oudsher werd de tonkaboon gebruikt voor het aantrekken van liefde en geluk (draag er vooral eentje in je portemonnee) en stimuleert de geur gevoelens van zelfliefde en affectie. 
€1,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x