€ 50,00 Incl. btw

Leer in contact te komen met jouw Gidsen en Engelen via automatisch schrift

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

Online Medium Teacher: Automatisch Schrift

Ben jij klaar om op een nieuw niveau te communiceren met jouw Gidsen?
Wil jij weten welke boodschappen zij voor jou hebben en begint het te kriebelen bij de gedachte aan een stap voorwaarts te mogen gaan in jouw ontwikkeling?
Via automatisch schrift heb jij de wijsheid van het Universum aan je vingertoppen.

Automatisch schrift is het doorkrijgen van boodschappen van jouw Gidsen, Goden of Engelen via woorden en cijfers. Logischerwijs is dit een heel directe vorm van communicatie die ons veel kan brengen. Deze dag buigen wij ons over de verschillende vormen van automatisch schrift en hoe (bijna) al onze zintuigen een rol spelen in deze specifieke rol van mediumschap.

Iedereen kan automatisch schrift aanleren, maar de methode die werkt verschilt per persoon. Dit maakt soms dat iemand halverwege het proces opgeeft en dat is zo zonde! Want met wat doorzettingsvermogen en een flexibele aanpak is het voor iedereen weggelegd, ook voor jou.
Deze workshop is erop gericht om ruime ondersteuning op het individuele vlak aan te bieden, zodat jij daarna ook thuis aan de slag kan gaan met het automatisch schrift.

Felice vind dit een heel interessante tak van het mediumschap, die maakt dat je een mooie sprong maakt in je spirituele ontwikkeling. Wie durft deze sprong te wagen?

Tijdens deze workshop komt aan bod:
- Ons spirituele levensdoel
- Onze spirituele Gidsen
- Hoe werkt automatisch schrift voor jou
- Hoe voer je het gesprek/ de dialoog
- Wat voor wijsheid kun je ontvangen
- Hoe zorg je ervoor objectief te blijven

De boodschappen die je via deze weg mag ontvangen zijn integer, waardevol en vol spirituele wijsheid. Al kunnen ze Boven ook wel tegen een geintje, wat meer dan eens naar voren zal komen in onze geschreven gesprekken. Aan de einde van deze dag kun jij zelf verder aan de slag met het ontwikkelen van deze vorm van mediumschap.

Online Medium Teacher: Automatisch Schrift
Datum: Zaterdag 13 juni 2020
Locatie: Vanuit het comfort van je eigen huis
Tijd: 13.00 - 15.00
Uitwisseling: €50
Entreebewijs te koop via:
https://www.houseofelder.nl/workshop-automatisch-schrift.html

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x