Spiritueel Centrum Miraja
€ 300,00 Incl. btw

LET OP: Wil je meedoen?
Stuur even een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. <3

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen

De Ankh is een gereedschap waardoor healingsessies extra diepgang krijgen, klanten een langduriger uitwerking ervaren en jouw eigen mediamieke talenten worden ondersteund tijdens het geven van een healing. Voor het werken met de Ankh is het niet noodzakelijk om andere healingsvormen eerder te hebben geleerd. Een interesse in Egypte/de Egyptische mythologie is van belang, als ook de oprechte intentie te willen werken met je intuïtie.

In deze lessen wordt exclusief met de tweebenige Ankh gewerkt, welke inbegrepen zit bij de eerste lesdag. Deze les volgen met een elders aangeschafte Ankh is ook mogelijk tegen gereduceerd tarief.


Werken met de Ankh

De Ankh bezit een zeer brede frequentie en kan zichzelf daardoor als een kameleon afstemmen op haar omgeving, op jou en op je klanten. Zo geeft de Ankh altijd precies wat er nodig is. Ontwikkel jij, dan ontwikkelt de Ankh met je mee. Daarom zal je vele jaren in harmonie kunnen samenwerken met jouw Ankh en gaan jullie samen op binnen het werken met energie, healing en de spirituele frequenties.

Als modern healing-gereedschap is de Ankh een krachtige compagnon bij al je sessies.
Zij doet dienst als versterker van de aanwezige (jouw) energie en kan zowel als geleider van Kosmische frequenties worden ingezet, als ook blokkades doen oplossen in de vier lichamen van de mens. Hierdoor is het bovenal een persoonlijk instrument en mag Zij bij voorkeur niet door anderen worden gebruikt of aangeraakt, tenzij jij hier nadrukkelijk toestemming voor geeft.

Effecten van een behandeling met de Ankh
- Ongewenste patronen verminderen en weghalen
- Diepgeworteld Karma weghalen als deze geen doel meer dient
- Overvloed laten stromen en stilstand doorbreken
- Fysieke en emotionele overbelasting van het lichaam laten verdwijnen
- Pijnklachten neutraliseren

- Zielsenergie/Spirituele energie op de voorgrond laten treden
- De Blauwdruk van het spirituele lichaam activeren


Werkwijze tijdens de lessen
De gehele opleiding bestaat op dit moment uit vijf lesdagen, waarbij er elke les nieuwe healingstechnieken met de Ankh wordt meegegeven aan de deelnemers. Deze lesdagen zijn in grote mate op de individuele deelnemers gericht en daardoor veelal maatwerk.
De syllabus wordt als naslagwerk meegegeven. De lesdagen richten zich sterk op:
- Persoonlijke Ontwikkeling
- Spirituele Realisaties
- Contact met jouw Ankh-Gidsen
- Contact met jouw Ankh
- Het ervaren van de technieken


Houdt er rekening mee dat het karakter van de lessen maatwerk is en ook gericht op persoonlijke ontwikkeling. De lessen zijn los van elkaar te volgen, maar zijn niet over te slaan. Je volgt de lessen zolang als voor jou goed voelt.


I
De eerste lesdag is inclusief een eigen Ankh van 22 cm lang. In deze les wordt de staande behandeling geoefend. Deze healing is zeer geschikt om in een beurs-setting te geven, om auralifters mee te verwijderen en om korte healingen (+/- 30 minuten) of scans mee uit te voeren. Voor de exacte onderwerpen van de lessen, zie het linker kader.

- Oorsprong van de Ankh
- Werken met de ankh in deze tijd
- Verschillende toepassingen van de Ankh
- De Gids(en) van jouw Ankh
- Praktijk: De Staande Ankh-behandeling


II
In de tweede lesdag wordt de tafelbehandeling met de Ankh besproken, die een diepgaand en langdurig resultaat geeft. Ook komt aan bod hoe er een afstandshealing met de Ankh kan worden gegeven.

- Healing in Egypte
- Meditatie en visualisatie met de Ankh
- Praktijk: Tafelbehandeling met de Ankh
- Praktijk: Afstandhealing met de Ankh


III
De derde lesdag is gericht op het individuele karakter van de Ankh en hoe jij nog beter in verbinding kan staan met de energie van jouw Ankh. Dit versterkt als bonus ook jouw mediamieke kwaliteiten.

- Mysterietradities en Religie in Egypte
- De Ankh als antenne voor mediumschap
- Praktijk: Pijn verwijderen met de Ankh
- Praktijk: Soul Retrieval met de Ankh


IV
De laatste lesdagen zijn gericht op het individuele karakter van de Ankh en hoe jij nog beter in verbinding kan staan met de energie van jouw Ankh. Vorige levens zijn daar onderdeel van. Dit versterkt als bonus ook jouw mediamieke kwaliteiten.
In de vierde lesdag ligt de nadruk op het zuiveren van woonruimtes en jouw krachtplek/meditatieplek.

- Visualisatie en Self-Healing met de Ankh
- Gidsen van jouw Ankh - Verdieping 2
- Praktijk: Huiszuivering met de Ankh


V
Met de vijfde lesdag komt de afronding van deze opleiding in zicht. In deze les kijken we naar het herschrijven van oude blokkades in het onderbewustzijn met behulp van de Ankh. Mediumschap en persoonlijke manifestatie staan centraal. Schaduwkanten worden onder de loep genomen die daardoor de ruimte krijgen te transformeren. Mentaal gaan we de diepte, om samen met je Ankh aan de andere kant van de Poort der Transformatie weer te verschijnen.

- Gidsen van jouw Ankh - Verdieping 3
- Manifestatie met de Ankh
- Praktijk: Licht en Schaduw van jouw Ankh
- Praktijk: Zielsactivatie voor persoonlijk gebruik met de Ankh


VI
Informatie over inhoud van deze lesdag volgt zsm. 
 
- Praktijk: Ankh inwijdingen geven

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x