Spiritueel Centrum Miraja
€ 250,00 Incl. btw

LET OP: Wil je meedoen?
Stuur even een mailtje naar [email protected] om je in te schrijven. <3

Niet op voorraad
Levertijd:
1 week

Miraja Ankh Energy I
De Ankh heeft een zeer diverse energie en kan zichzelf als een kameleon afstemmen op haar omgeving. Zo geeft de Ankh altijd precies wat je nodig hebt. Ontwikkel jij, dan ontwikkelt de Ankh met je mee. Daarom zul je vele jaren in harmonie kunnen samenwerken met jouw Ankh.

De moderne toepassing van de Ankh maakt haar een krachtige compagnon bij healings. Zij doet dienst als versterker van de aanwezige energie en kan zowel op de Kosmos als op het lichaam gericht worden. Hierdoor is het ook een persoonlijk instrument en mag Zij bij voorkeur niet door anderen worden gebruikt of aangeraakt, tenzij jij hier nadrukkelijk toestemming voor geeft.

Effecten van een behandeling met de Ankh
- Ongewenste patronen verminderen en weghalen
- Diepgeworteld Karma weghalen indien deze geen doel meer dient
- Overvloed laten stromen en stilstand doorbreken
- Fysieke en emotionele overbelasting van het lichaam doen verdwijnen
- Pijnklachten neutraliseren
- Zielsenergie/Spirituele energie op de voorgrond laten treden

Werkwijze tijdens de lessen

De gehele opleiding bestaat uit drie lesdagen waarbij er elke les nieuwe technieken met de Ankh wordt meegegeven aan de aanwezigen. Lesdag 2 en 3 zijn niet verplicht, maar mochten er mensen interesse in hebben dan plannen we tijdens de eerste dag geschikte data voor de overige lesdagen in. 
Voor de volledigheid staat hieronder alle informatie van de gehele opleiding vermeld. Deze aankoop (€222) gaat enkel om lesdag 1. Lesdag 2 en 3 zijn €111 per dag. 

Graad I. Staande behandeling - Zondag 15 mei 2022 - vol 
- Waar komt de ankh vandaan
- Hoe kunnen wij nu werken met de ankh
- Welke verschillende toepassingen heeft de Ankh
- Welke Gids ondersteund het werken met de Ankh
- Het geven van een staande Ankh-behandeling

Tijdens de eerste lesdag krijgen de deelnemers een eigen Ankh mee en de techniek over het uitvoeren van een staande Ankhbehandeling.
Deze healing is zeer geschikt om in een beurs-setting te geven, om auralifters mee te verwijderen en om korte healingen (+/- 30 minuten) of scans mee uit te voeren.

-------------------------------

Graad II. Tafelbehandeling - wordt nog aangekondigd (sept-okt 2022)
- Healing in Egypte
- Meditatie en visualisatie met de Ankh
- Tafelbehandeling met de Ankh
- Afstandshealing met de Ankh

Deze dag wordt de tafelbehandeling met de Ankh besproken, die een diepgaand en langdurig resultaat geeft. Ook komt aan bod hoe er een afstandshealing met de Ankh kan worden gegeven.

Graad III. Egyptische ritueel - (najaar 2022)
- Mysterietraditie en religie in Egypte
- De Ankh als antenne
- Pijn verwijderen met de Ankh
- Soul Retrieval met de Ankh


De derde lesdag is gericht op het individuele karakter van de Ankh en hoe jij nog beter in verbinding kan staan met de energie van jouw Ankh. Dit versterkt als bonus ook jouw mediamieke kwaliteiten.

Extra informatie
De spirituele wereld ziet een verschil tussen de tweebenige en de enkelbenige Ankh. In deze opleiding richten wij ons hoofdzakelijk op de tweebenige Ankh, ook wel Atlantis Kruis geheten.

De eerste lesdag is inclusief een koperen Ankh met een lengte van ongeveer 21 cm.

Mocht je al in het bezit zijn van een Ankh, dan is de eerste lesdag voor een gereduceerd tarief te volgen. Als je al kennis van de Ankh hebt, dan is het mogelijk om de eerste lesdag over te slaan.

Felice: 
"Het is een bijzondere ervaring voor de deelnemers om tijdens de eerste lesdag hun nieuwe Ankh te kiezen en daar vervolgens energetisch mee verbonden te worden.
Deze verbinding geeft een directe boost en laat je energieniveau stijgen. Niet voor niets staat de Ankh voor 'levensenergie', dus wees voorbereid op het ervaren van meer energie en levenslust.

Het is een heel intuïtief proces om met de Ankh te leren werken en gaandeweg zal je voelen dat er steeds meer mogelijk is. Zo gebruik ik de Ankh altijd bij huiszuiveringen en als ik een periode slecht slaap, om mijzelf weer te gronden in het aardse. De Ankh brengt zo voor iedere 'Ankh-hoeder' een eigen unieke invulling met zich mee. Het blijft prachtig om anderen hierin te zien groeien."

Miraja Ankh Energy I
Leer Krachtige healings te geven met de Egyptische Ankh,
Felice haar persoonlijk favoriete healingsvorm

Datum: Zondag 9 oktober 2022
Tijd: 09.30 - 15.00
Locatie: House of Elder, Gierstraat 37 in Haarlem
Uitwisseling: €250
Inclusief koperen ankh van 21 cm, inwijdingen, lesmateriaal en koffie/thee

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x