Nieuw in onze winkel

Sorteren op:

Met de online maanvieringen ontvang je onder andere een heerlijke healing en is daarmee voor een ieder geschikt. Een waar cadeau aan jezelf. Ook heel fijn om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Felice en de activiteiten van House of Elder.
€20,00
Prachtige vleugels van verschillende vlinders in een mooi glazen wensflesje. Leuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders.
€6,95
Een prachtige steen met een unieke combinatie van Calciet en Pyriet. Calciet, de brenger van helderheid. Maar ook de activeerder van lichamelijke, spirituele en geestelijke groei en ontwikkeling. Pyriet is een steen die overvloed biedt.
€69,95
Yooperlite is een niet zoveel geziene kristal, maar daardoor niet minder werkzaam, fijn of bijzonder.
Deze steen geeft troost, respect en eigenwaarde. En is een ideale steen bij een laag zelfbeeld. 
€32,95
Door het kleine formaat zijn ze gemakkelijk om bij je te dragen. Leuk om bijvoorbeeld aan je lief cadeau te doen. 
€1,00
Een prachtige armband met fijne energie. Rode Jaspis helpt je lekker te gronden zodat je een beter overzicht krijgt van de situatie om je heen. Een steen van passie, levensvreugde en vooruitgang.
€8,95
Mahonie Obsidiaan is een steen die helpt om negatieviteit af te voeren en je persoonlijke ontwikkeling te openen en aan te spreken. Het is een sterk inzichtgevende steen die als een spiegel werkt. Hij kan emoties oproepen en helpen om deze te helen.
€9,95
Luipaard Jaspis is dé steen om je te laten voelen dat je goed genoeg bent en dat je er mag zijn. Het geeft inzicht in oude patronen en geeft de handvatten om deze te doorbreken.
Deze steen laat je kennismaken met je diepste verlangen.
€7,95
Een prachtige armband van Bronziet. Deze steen werkt zeer aardend en beschermend. Het helpt je om in het hier en nu te zijn en pakt aan wat als belemmering voelt. Bronziet werkt stevig op het eerste en tweede chakra.
€12,95
Shungiet, een steen die vele onbekend is. Jammer, wat deze steen is een echte parel.
Zijn affiniteit voor gronden, bescherming, afschermen tegen negativiteit, zuiveren van aura en lichaam maakt hem in vele opzichten zelfs sterker dan zwarte toermalijn.
€14,95
Fluoriet beschermt en stabiliseert datgene wat onrustig is. Een prachtig stuk met de meest mooie clusters en rainbow flashes.
€59,95
Deze beeldschone fluoriet beschermt en stabiliseert wat onrustig is. Hij vergroot je zelfvertrouwen, zelfstandigheid en het concentratievermogen. Hij beschermt ook tegen stralingen en heeft een licht beschermend karakter. Fluoriet is zeer veelzijdig.
€79,95
Deze schitterende fluoriet beschermt je en stabiliseert wat onrustig is. Hij vergroot daarnaast je zelfvertrouwen, zelfstandigheid en het concentratievermogen. Dit maakt het een uitstekende studiesteen. Daarnaast beschermt hij ook tegen straling.
€79,95
Deze prachtige fluoriet beschermt en stabiliseert wat onrustig is. Hij vergroot daarnaast je zelfvertrouwen, zelfstandigheid en het concentratievermogen. Fluoriet beschermt daarnaast ook tegen stralingen en heeft een fijn, licht en beschermend karakter.
€39,95
Deze zorgzame steen zal gebroken delen van het aura en de ziel helen en geeft een zachte (maar doortastende) troostende energie.
€32,95
Deze golden healer is een sterk genezende steen met zachte, vredige energie. Hij stimuleert genezing op alle niveau’s.
€32,95
Deze prachtige kambaba jaspis vlam laat je zeker van jezelf voelen en helpt keuzes te maken. Hij haalt het gevoel van stilstand weg, verwijderd (geestelijke) obstakels en absorbeert ook nog eens negatieve energie!
€34,95
Deze prachtige kambaba jaspis vlam laat je zeker van jezelf voelen en helpt keuzes te maken. Hij haalt het gevoel van stilstand weg, verwijderd (geestelijke) obstakels en absorbeert ook nog eens negatieve energie!
€44,95
Deze prachtige Agaat Amethist vlam is een zeer spirituele steen die de intuïtie vergroot en je helpt de bovenste chakra's te ontwikkelen.
€44,95
Amethist met Agaat Vlam, een prachtige steen die je naar je kern laat afreizen.
€34,95
Bergkristal balanceert alle chakra's en maakt dat alles weer harmonieus in elkaar overvloeit.
€37,95
Deze steen zuivert deze gevoelens en zorgt dat je ongewenste en onbehulpzame energie los kunt laten.
€32,95
Deze prettige, zachte steen is er een die echt bij het hart hoort, zowel fysiek als emotioneel.
Trauma’s krijgen verzachting en verlichting en oud verdriet leer je een plekje te geven.
€89,95
Deze prettige, zachte steen is er een die echt bij het hart hoort, zowel fysiek als emotioneel.
Trauma’s krijgen verzachting en verlichting en oud verdriet leer je een plekje te geven.
€79,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x