Wonderkabinet

Sorteren op:

Prachtige vleugels van verschillende vlinders in een mooi glazen wensflesje. Leuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders.
€6,95
Een prachtige Bladspriet Kever Wit Stof. Met als Latijnse naam; Cyphochilus Candidus
Met de vleugels gespreid, zodat alles mooi zichtbaar is. Een parel voor het oog, prachtig om op je altaar of in je huis neer te zetten.
€59,95
Met dit altaar heb je een kant en klare krachtplek in handen dat je kunt neerzetten waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt
€49,95
Een prachtige Graphium Leonidas Blauwe Zwaluwstaart in een gouden doosje.
Een parel voor het oog, prachtig om op je altaar of in je huis neer te zetten.
€49,95
Deze bijzondere voorouderbeeldjes misstaan nergens. Of ze nu je voordeur beschermen door daarnaar gericht te zijn, of vanaf je altaar een mooie energie verspreiden: Ze zijn graag bij je en vormen een link met hen die ons voor zijn gegaan. 
€39,95
Voor het veilig branden van smudges kun je deze prachtige Abalon smudge schelp goed gebruiken. Op deze manier heb je een veilige ondergrond zodat er geen as op de vloer belandt die brandplekken kan achterlaten.
€13,95
Vlinders zijn in vele culturen een symbool voor de ziel.
€9,95
Van oudsher werd de tonkaboon gebruikt voor het aantrekken van liefde en geluk (draag er vooral eentje in je portemonnee) en stimuleert de geur gevoelens van zelfliefde en affectie. 
€1,50
Een prachtige Moduza Procis ofwel Commander vlinder. Zwart, bruin en wit van kleur. Een parel voor het oog, prachtig om op je altaar of in je huis neer te zetten.
€39,95
Barnsteen is gefossiliseerd boomhars van een oude dennenboom soort. Deze organische steen is daarmee tussen de 10 miljoen en 125 miljoen jaar oud(!). Onze barnsteen komt uit Litouwen, waar de mooiste stenen worden gevonden. 
€21,95
Met dit altaar heb je een kant en klare krachtplek in handen dat je kunt neerzetten waar en wanneer jij daar behoefte aan hebt: in huis, praktijkruimte, caravan, slaapkamer, onderweg op vakantie, of waar je maar wil.
€49,95
De vleesmuis brengt geluk in het Oosten, maar staat voor mysterien en schaduw in Europa.
€59,95
Een decoratieve struisvogelveer voor in jouw wonderkabinet.
€39,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x