Over House of Elder

Met trots en plezier vertellen wij jou over HOUSE OF ELDER.

Want wij zijn:

Spirituele Winkel
+
Webshop
+
Store-in-Store Concept
+
Spirituele Praktijk
+
Cursussen, Workshops & Bijeenkomsten voor Persoonlijke/Intuïtieve Ontwikkeling


Deze moderne spirituele winkel is begonnen door Felice de Baare en Charlotte Boer. In maart 2020 heeft Felice het stokje overgenomen en leidt sindsdien met veel plezier House of Elder de toekomst in. 

HOUSE OF ELDER wil anderen uitdagen om bewuster te kijken naar het leven, naar Moeder Aarde en naar zichzelf.
Dat realiseren wij via verschillende wegen:

De pracht van de natuur laten wij jullie ervaren door onze collectie edelstenen (op zichzelf staand of in een zilveren/bronzen sieraad gevat), etherische oliën en natuurlijke zuiveringsproducten.

Zelfontwikkeling komt naar voren in ons aanbod van nieuwe en tweedehands boeken, maar ook via de bijzondere orakelsets, runen en tarotkaarten die wij voor jou bijeen hebben gebracht. Natuurlijk zijn deze orakels ook een directe link naar ons spirituele aanbod.

Omdat zelfontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling altijd leiden tot meer begrip voor jezelf en anderen, hebben wij Spiritualiteit hoog in het vaandel staan. Via ons brede aanbod van workshops en cursussen kun je zelf kennismaken (en verdiepend werken) met verschillende spirituele vaardigheden.
Maar ook één op één ondersteuning is mogelijk via de consulten (tarot, healing, dierencommunicatie, contact met overledenen) van Felice of ons team van winkelconsulenten.

Daarnaast opent HOUSE OF ELDER graag de deuren voor makers en ambachtslieden: er is zoveel talent dat enkel via social media en op kleinschalige festivals tot uiting komt. Dat vinden wij zonde. Daarom dient HOUSE OF ELDER als podium voor artisans met hun handgemaakte producten, zodat meer mensen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met items die met individuele aandacht en liefde zijn gemaakt.

Over Felice

"Spiritualiteit moet voor mij in nuchterheid worden gevat, anders schiet het haar doel voorbij. Ik wil lastige concepten behapbaar maken en spiritualiteit uit de 'zweverige' sector halen."


Felice is niet alleen oprichter van HOUSE OF ELDER, ze is ook al jarenlang actief binnen haar bedrijf Spirituele Praktijk Miraja. Daarnaast heeft zij in het verleden een opleiding museologie gevolgd, wat zorgde voor een verdieping van haar interesses op het gebied van cultuur, kunst en geschiedenis.

Felice herkent zichzelf in de volgende omschrijvingen:
                                            

enthousiast   
boekenwurm 
huiskat Vana 
passie voor geschiedenis   
geduldig         
gevoel voor humor 
zingen 
oude mythen
natuur- en dierenliefhebster
Keltische en Egyptische cultuur
schrijven
DIY en crafting   
spinnen
passie voor culturele musea   
veel kennis over spiritualiteit   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x