Orakels

Sorteren op:

Nieuw! This Might Hurt tarot is vormgegeven door Isabella Kotman
Een prachtig, kleurrijk, inclusief en modern deck vanuit de Rider Waite Smith Traditie. Dit deck is gemaakt om je mee op avontuur te nemen. En is samengesteld met de diversiteit van alledag
€34,95
Gebruik deze kaarten om meer betekenis in je leven te vinden en je intuïtie wakker te schudden.
€18,50
This deck is an adventure through the mysterious world of the Major and Minor Arcana, arriving at the heart of Grunge, the last great rock movement which became a global cultural phenomenon.
€28,95
Mooie grote pendel van Onyx. Onyx helpt bij het bewaken van je grenzen en wakkert je kracht en doorzettingsvermogen aan.
€10,95
Mooie pendel van Lapis Lazuli die jouw communicatie ondersteunt en je op fijne manier aardt.
€13,95
The vision for this work was to create a deck of nighttime scenes full of lush nature, animals, magic, and beauty.
€34,95
Calling all plant parents! Celebrate your favorite houseplants, from cute cacti to fiddle leaf figs, with this indoor plant-themed twist on the classic 78-card tarot card deck and guidebook.
€30,95
A fun, practical, easy-to-use tarot kit for every witch.
€39,95
Amethist zuivert het aura en heeft een helende werking op emoties en (woon-)ruimten
€10,95
Lapis is een krachtige steen die op het vijfde chakra een sterk effect heeft. Communicatie in de breedste zin staat hoog in het vaandel bij de lapis.
€6,95
Lapis is een krachtige steen die op het vijfde chakra een sterk effect heeft. Communicatie in de breedste zin staat hoog in het vaandel bij de lapis.
€10,95
Alles wat draait om het hart, liefde en vriendschap is te vinden in deze steen.
€19,95
Tijgeroog is niet alleen prachtig om te zien met zijn oplichtende glans, hij brengt ook een sterke beschermende energie met zich mee waar je meer kracht, uithoudingsvermogen en optimisme door ervaart. Hij helpt ook om je aandacht naar binnen te richten,
€13,95
Een prachtige steen die een connectie met de Aarde geeft.
Rode Jaspis helpt je lekker te gronden zodat je een beter overzicht krijgt van de situatie om je heen.Daarnaast is het een veelgebruikte steen om meer energie te krijgen.
€6,95
Labradoriet is één van de krachtigste beschermers die negativiteit weert uit het aura en eruit zuivert wat onverhoopt toch in je aura is gekomen. Hij vult de tekorten aan en maakt je aura weer sterk en krachtig.
€6,95
Pendels worden gebruikt ter ondersteuning bij aromatherapie, het uitpendelen van kruidenremedies en homeopathische middelen, essentiële olie en mediumschap.
€18,95
Messing helpt je de innerlijke waarheid naar boven te brengen. Het stimuleert het immuunsysteem en geeft je moed. Dit metaal is ook gevoelig voor energieën.
€18,95
Messing helpt met de innerlijke waarheid naar boven te brengen. Het stimuleert het immuunsysteem en geeft je moed. Dit metaal is ook gevoelig voor energieën.
€18,95
Dreamscape Oracle presents 32 guides, some animal messengers, some mythological archetypes, to help us explore the liminal spaces in our lives. This oracle deck and 80-page guidebook allow us to interpret the messages we receive from our higher selves.
€27,95
Oud Egyptische Kaartenset met Wijsheid voor Nu
€44,95
Created as a tribute to Frida Kahlo, this outstanding deck features unique portraits of this beloved painter in addition to beautiful imagery that is perfect for readers and collectors.
€29,95
The Treshold Tarot.
An unique tarot set wich is an exploration of connections between worlds and the people therein.
It contains the 22 major arcana cards and a booklet with detailed descriptions.
€59,95
Prachtig intuitief orakeldeck gemaakt door kunstenares Nynke van Zwol. Dit is geen doorsnee orakelkaartenset. Daag je intuitie uit en ga los op deze prachtige tekens of gebruik de handleiding voor een paar behulpzame steekwoorden per kaart.
€44,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x