Edelstenen F tot J

Sorteren op:

Deze zorgzame steen zal gebroken delen van het aura en de ziel helen en geeft een zachte (maar doortastende) troostende energie.
€32,95
Zij beschermt en stabiliseert wat er onrustig is.
€8,95
Beschermt en doorbreekt blokkades. Helpt te dromen.
€7,95
Deze steen zuivert als geen ander en op alle niveaus <3
€6,95
Granaat is de 'crisishulp' onder de edelstenen.
€7,95
Veelgebruikte steen bij stress en/of pijn.
€3,50
Gevoelswereld, expressie en intuitie.
€8,95
Kambaba jaspis is een heerlijk grondende en kalmerende steen. Hij maakt zeker van jezelf en helpt je om richtingen te kiezen en daarop voorwaarts te gaan. Stilstand wordt weggehaald en obstakels opgelost, kambaba is een praktische en aardse steen, perfect
€14,95
Oceaanjaspis is een heel veelzijdige èn veelkleurige steen. Hij kom in allerlei schakeringen voor en de aanblik alleen al maakt je enthousiast en vrolijk. 
€7,95
Rode Jaspis helpt je lekker te gronden zodat je een beter overzicht krijgt van de situatie om je heen.Daarnaast is het een veelgebruikte steen om meer energie te krijgen.
€2,00
Fluoriet is een prachtige steen om te zien en komt voor in vele kleurschakeringen. Ze beschermt en stabiliseert wat uit balans en onrustig is.
€19,95
Beschermt tegen geestelijk uitputting. Kalmeert de geest. Heft verwarring op. Geeft energie en positiviteit
€3,00
Granaat is de 'crisishulp' onder de edelstenen. In uitzichtloze situaties brengt hij oplossingen en maakt hij meegaand, zodat je in een andere richting voorwaarts kunt gaan.
€7,00
Howliet is een fijne kalmerende steen. Het aardt je en houdt je fris.
€1,00
Kiwi Jaspis, een prachtige steen die wij bij House of Elder maar al te graag onder de aandacht brengen. Kiwi Jaspis bestaat uit Albiet, Orthoklaas, kleimateriaal, Kwarts en Muscoviet. Kiwi Jaspis werkt aardend, beschermt, reinigt het aura en geeft rust.
€3,50
Nefriet jade heeft een sterk zuiverende energie, die alle chakra's aanraakt
€5,00
Ik help je je om naar binnen te keren en om met een blik van mededogen naar jezelf en anderen te kijken
€250,00
Lepidocrosiet helpt je om buiten je eigen wereldbeeld te gaan en om nieuwe invloeden toe te laten in jouw mening, jouw keuzes en jouw acties. Maar daar moet je wel tegen kunnen en klaar voor zijn, anders zie je hem simpelweg over het hoofd! 
€24,95
Deze prachtige fluoriet beschermt en stabiliseert wat onrustig is. Hij vergroot daarnaast je zelfvertrouwen, zelfstandigheid en het concentratievermogen. Fluoriet beschermt daarnaast ook tegen stralingen en heeft een fijn, licht en beschermend karakter.
€39,95
Dit zijn prachtige unieke stukjes heldere roze fluoriet. Nummer A heeft hele mooie regenbogen, nummer B heeft de meest waarneembare roze kleur. Maar niet gevreesd: beide zijn de bijzondere roze fluoriet. 
€69,95
Lieve schedel van Drakenbloed Jaspis die je helpt eerst tot rust te komen en pas daarna stappen te zetten.
€222,00
Deze prachtige kambaba jaspis vlam laat je zeker van jezelf voelen en helpt keuzes te maken. Hij haalt het gevoel van stilstand weg, verwijderd (geestelijke) obstakels en absorbeert ook nog eens negatieve energie!
€34,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x