Edelstenen F tot J

Sorteren op:

Deze zorgzame steen zal gebroken delen van het aura en de ziel helen en geeft een zachte (maar doortastende) troostende energie.
€32,95
Fantoomkwarts helpt je om door illusie heen te prikken en heeft vaak prachtige spiegels en regenbogen in zich zitten. Het geeft daadkracht en kan als de overtreffende trap van bergkristal worden gezien.
€32,95
Zij beschermt en stabiliseert wat er onrustig is.
€8,95
Beschermt en doorbreekt blokkades. Helpt te dromen.
€7,95
Deze steen zuivert als geen ander en op alle niveaus <3
€6,95
Granaat is de 'crisishulp' onder de edelstenen.
€7,95
Veelgebruikte steen bij stress en/of pijn.
€3,50
Gevoelswereld, expressie en intuitie.
€8,95
Jade is een bekende edelsteen en trekt succes, voorspoed, geluk en rijkdom aan. Hij beschermt zelfs
tegen bedrog, ziekte, pech en tijdens reizen. Op alle chakra’s is hij werkzaam.
€9,95
Edelsteen wolvenkopje met een heerlijk veelzijdige energie!
€26,95
Kambaba jaspis is een heerlijk grondende en kalmerende steen. Hij maakt zeker van jezelf en helpt je om richtingen te kiezen en daarop voorwaarts te gaan. Stilstand wordt weggehaald en obstakels opgelost, kambaba is een praktische en aardse steen, perfect
€14,95
Oceaanjaspis is een heel veelzijdige èn veelkleurige steen. Hij kom in allerlei schakeringen voor en de aanblik alleen al maakt je enthousiast en vrolijk. 
€7,95
Rode Jaspis helpt je lekker te gronden zodat je een beter overzicht krijgt van de situatie om je heen.Daarnaast is het een veelgebruikte steen om meer energie te krijgen.
€2,00
Fluoriet is een prachtige steen om te zien en komt voor in vele kleurschakeringen. Ze beschermt en stabiliseert wat uit balans en onrustig is.
€19,95
Een prachtige ketting met Granaat. Een echte hart opener. 
€19,95
Beschermt tegen geestelijk uitputting. Kalmeert de geest. Heft verwarring op. Geeft energie en positiviteit
€3,00
Zij beschermt en stabiliseert wat er onrustig is. Vergroot het zelfvertrouwen, de zelfstandigheid en het concentratievermogen, waardoor fluoriet ook een heel fijne studiesteen is!
€5,00
fluoriet kan met iedereen door één deur: kinderen en volwassenen, jong en oud.
€7,50
Granaat is de 'crisishulp' onder de edelstenen. In uitzichtloze situaties brengt hij oplossingen en maakt hij meegaand, zodat je in een andere richting voorwaarts kunt gaan.
€7,00
Howliet is een fijne kalmerende steen. Het aardt je en houdt je fris.
€1,00
Kiwi Jaspis, een prachtige steen die wij bij House of Elder maar al te graag onder de aandacht brengen. Kiwi Jaspis bestaat uit Albiet, Orthoklaas, kleimateriaal, Kwarts en Muscoviet. Kiwi Jaspis werkt aardend, beschermt, reinigt het aura en geeft rust.
€3,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x